Ellander Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 Witam, jeśli chodzi o komputery jestem dosyć zielony. Udało mi się wymienić parę podzespołów między innymi płytę główną na : MSI B560M-A PRO. Czy mogę spytać, które sterowniki powinienem zainstalować ? Strona : https://pl.msi.com/Motherboard/B560M-A-PRO/support#down-driver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2022 Witam Sterowniki od chipsetu,karty sieciowej,karty dżwiękowej,USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellander Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) do usb to są te : Intel Serial IO Drivers ? Edytowane 13 Lutego 2022 przez Ellander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Zainstaluj Intel Chipset Drivers,i od lanu resztę pobierz przez Windows Update. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...