Pjetal Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 mam problem bo jak zaczynam ściągać ( powiedzmy jakis film 700 MB ) nie ściąnie mi się nawet jeszcze 1 MB a plik tymczasowy tego filmu już zajmuje 700 MB i mi zawala dysk od razu, czy ten sam burak jest w eDonkey ???? można to jakoś wyelliminować ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 nie mozesz go wyeliminować - programy tego typu pobierają partiam filmy - pobiera równocześnie np. fragment ze środka i początek - dlatego zajmuje 700mb i uzupełnia brakujące elementy - tak samo robi BiTorrent (chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Potwierdzam BT robi tak samo, pozatym daj skokuj z emule naprawde lepszy jest bt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...