Chałek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Witam Otóż chcę sobie zakupić tą katodke http://4max.pl/produkt.asp?g=32&gg=20&id=250 A że jako bedzię ona wykorzytywana w extremalnych warunkach moje pytanie brzmi: Jest ona wodoszczelna?? I jakiej jest długości(razem z obudową)? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 A ja sie az boje zapytac, gdzie ty ja chcesz wsadzic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Katodka nie jest wodoszczelna niestety. Te koncowki sa tylko lekko na wcisk, pozatym jest niezaslepiony otwor na kabelek. Daloby sie to uszczelnic silikonem. Jezeli chcesz to zastosowac w aucie, od spodu, to lepiej poszukaj na Allegro w Tuningu neonkow przystosowanych do tego. Szkoda kasiory jakby co. W koncu tam jest wyzsze napiecie, bardziej czule na jakiekolwiek zawilgocenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 hehe... ja się nawet nie pytam ;) Miałem katodę Sunbeama i nie była wodoszczelna. Ta zewnętrzna plastikowa rurka nie była dobrze przyklejona do końcówek :!: Nie widzę problemu żeby samemu ją dobrze uszczelnić :) wystarczy w trzech miejscach bardzo szczelnie skleić i będzie wodoszczelna. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chałek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Witam Nic widze że chyba bedzie kropelka rulezzz:] Zakleje wszedzie kaj sie da i spokoj a co do neonów to są za długie do motorku i za grube i by za bardzo wystawały, A własnie jaka jest długośc tej katodki? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Witam Nic widze że chyba bedzie kropelka rulezzz:] Zakleje wszedzie kaj sie da i spokoj a co do neonów to są za długie do motorku i za grube i by za bardzo wystawały, A własnie jaka jest długośc tej katodki? :o Nie polecam kropelki do tego zadania. Dużo lepszy będzie klej żywicowy, np. Poxipol. Cyjanoakrylan nie wypałenia, natomiast żywica tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chałek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Witam A to też spoko, tak ją obkleje poxipolem ze niebedzie ani szparki :lol: Dzięki za wszystkie odpowiedzi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...