ppawlo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Mam teraz pytanie. Wiem, że mogę kupić kontroler lpt, ale ten kosztuje 60 zł. Czy - widziałem takie przewody, które wychodzą z kompa z portu USB a wchodzą do drukarki na LPT. Nie wiecie gdzie coś takiego dostanę i jakie są koszty takiego przewodu?? Dzięki Drukarka nie ma portu USB - to HP L 5L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Mam teraz pytanie. Wiem, że mogę kupić kontroler lpt, ale ten kosztuje 60 zł. Czy - widziałem takie przewody, które wychodzą z kompa z portu USB a wchodzą do drukarki na LPT. Nie wiecie gdzie coś takiego dostanę i jakie są koszty takiego przewodu?? Dzięki Drukarka nie ma portu USB - to HP L 5L ja widziałem taki patent - 120-150 zł i nie wszystko z tym działa zadzwoń do firmy assmann (chyba www.assmann.com.pl lub www.assmann.pl) - tam może dostaniesz sporo taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...