Jacker Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2022 Będę robił secure erase dysku ssd, oryginalnie laptopa kupiłem z systemem windows 8.1, mam do niego klucz itd. Jeśli będę instalował windowsa 10, to czy ten klucz zadziała z windowsa 8.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio1000 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 spokojnie, instalator wykryje nawet wersje windowsa home czy pro, nie bedziesz musial wybierac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacker Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 @munio1000 ale ja nie mam plyty windowsa, tylko musze sciagnac iso, wiec nie jest tak jak mowisz, ze wykryje. Musze dokladnie wiedziec jakie iso sciagnac pod mojego keya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 Masz laptopa z systemem to jak ktoś inny z forum może wiedzieć jaki system dokładnie masz? Ponieważ to laptop który miał już zainstalowany system to instaluj od razu win 10 a ten się powinien aktywować...zapewne w wersji home. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacker Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 @amp tak w wersji home edition. Miałem od nowosci wiNDOWSA 8.1, a potem przeszedlem na 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2022 [mention=155573]munio1000[/mention] ale ja nie mam plyty windowsa, tylko musze sciagnac iso, wiec nie jest tak jak mowisz, ze wykryje. Musze dokladnie wiedziec jakie iso sciagnac pod mojego keyaMylisz się. Na ISO są wszystkie wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...