Skocz do zawartości
Gibi

Najlepsza siec Telefonii komorkowej !!!!!!! GŁOSÓJ !!!!

Najlepsza siec to:  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Najlepsza siec to:

• Era
      21
    • Plus GSM
      32
    • Idea
      41

Rekomendowane odpowiedzi

IDEA!!!-ostatnio zaimponiła mi wiele razy jeżeli chodzi o zasięg,no i usługi,oferty,darmowe minuty itp.najlepsza sieć !!

Muahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha LoL

b b b buehehehehe

moj ojciec ma idee i jak kazdy posiadacz czegos swojego ja zachwalal ale teraz jest na nia wqrv... bo np. w sprawie tego super zasiegu to w miejscowosci Tłuszcz niedaleko Wawy juz nei masz zasiegu a jak pojedziesz kilka kilosow dalej czyli ok 70km za wawe to siedzisz jak w dziurze gdzies w innym wymiarze=zero zasiegu tak samo mazury- dokladnie okolice Mrągowa=zero zasiegu, co do oplat to sie nie wypowiadam bo sie zbytnio nie orientuje.

Plus Elegancja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IDEA!!!-ostatnio zaimponiła mi wiele razy jeżeli chodzi o zasięg,no i usługi,oferty,darmowe minuty itp.najlepsza sieć !!

Muahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha LoL

b b b buehehehehe

moj ojciec ma idee i jak kazdy posiadacz czegos swojego ja zachwalal ale teraz jest na nia wqrv... bo np. w sprawie tego super zasiegu to w miejscowosci Tłuszcz niedaleko Wawy juz nei masz zasiegu a jak pojedziesz kilka kilosow dalej czyli ok 70km za wawe to siedzisz jak w dziurze gdzies w innym wymiarze=zero zasiegu tak samo mazury- dokladnie okolice Mrągowa=zero zasiegu, co do oplat to sie nie wypowiadam bo sie zbytnio nie orientuje.

Plus Elegancja

Normalka tzn. są miejsca w których niema zasięku Idea ale tak samo jest wiele miejsc gdzie niema Plus,przekonałem się na tym na własnej skórze już kilka razy.Ale różnie to bywa.Ogólnie sądze że Idea i Plus są najlepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za najlepszego operatora pre-praid uwazam zdecydowanie ere (zre swoim tak tak'iem) jezeli kupowalbym telefon na abonament to wybieram era biznes i tak tez zaglosowalem - era (jezeli chcialbym tania taryfe z dobrymi uslugami to wybralbym plusa) Idea wedlug mnie nie oferuje nic ciekawego - zobaczmy czy to sie zmieni po tym jak upowszechni sie abonament 12 zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za najlepszego operatora pre-praid uwazam zdecydowanie ere (zre swoim tak tak'iem) jezeli kupowalbym telefon na abonament to wybieram era biznes i tak tez zaglosowalem - era (jezeli chcialbym tania taryfe z dobrymi uslugami to wybralbym plusa) Idea wedlug mnie nie oferuje nic ciekawego - zobaczmy czy to sie zmieni po tym jak upowszechni sie abonament  12 zl

W pre-paid postawilbym raczej na Popa.

W taktaku mialem dziwne akcje ze znikajacymi pieniedzmi (mimo ze nie uzywalem telefonu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.imho najlepsza jest era (płaciłem rachunki raz na kwartał i było w porzo)-oprócz tego najmilsza obsługa w Boa itp

2.teraz mam idea- sukin.... blokują tel. po 2 tygodniach-trzeba przestrzegac terminu płatnosci - siec-nic specjalnego

3.plus -mam służbowy -beznadzieja-czeste przeciązenia sieci i czeste niemozliwe do wykonania połaczenia mimo idealnego zasięgu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do zasiegu to z tego co mi wiadomo (nie wiem czy dobrze) to teraz juz od jakiegos czasu wszystkie sieci maja wspolne wierze wiec powinien byc w miare taki sam... Pozatym ja mam tak taka i pieniadze mi nie znikaja - tak taka dlatego ze abonament nie zdawal u mnie egzaminu (mialem ere biznes ale oddalem ojcu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zalezy pod jakim kontem lepsza ???....bo np jeśli chodzi o płacenie to najlepsza jest ERA ....bo spokojnie mozna nie płacic dwóch rachunków i nie wyłanczaja rozmów wychodzący !!!!!! :lol: Idea już po ok 7 dni od nie uregulowania należności za jedna fakture blokuje wychodzące :? ...a jezeli chodzi o Plusa to sie nie orientuje ....??

A jeśli chodzi o usługi to ja bym wybrał ERE i IDEE.....bo na PLUS-a wiele osób które znam sie skarży że traci zasięg w najmniej oczekiwanych chwilach .....np na pozimie -1 piętra (czyli piwnica) traci zasięg!!!! :?

A pozatym chyba tylko w IDEI jest adekwatny abonament do darmowych minut czy SMS-ów ......

generalnie ERA i IDEA RULEZ :lol: ......wg mnie oczywiście :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi