Skocz do zawartości
Gibi

Najlepsza siec Telefonii komorkowej !!!!!!! GŁOSÓJ !!!!

Najlepsza siec to:  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Najlepsza siec to:

• Era
      21
    • Plus GSM
      32
    • Idea
      41

Rekomendowane odpowiedzi

1.imho najlepsza jest era (płaciłem rachunki raz na kwartał i było w porzo)-oprócz tego najmilsza obsługa w Boa itp

2.teraz mam idea- sukin.... blokują tel. po 2 tygodniach-trzeba przestrzegac terminu płatnosci - siec-nic specjalnego

3.plus -mam służbowy -beznadzieja-czeste przeciązenia sieci i czeste niemozliwe do wykonania połaczenia mimo idealnego zasięgu

Co co obsługi. Mam telefon na mamę i chciałem zrobić cesję go na siebie. W biurze powiedzieli że nie będzie żadnych problemów i wszystko załatwią od ręki i za darmo. Jak już przyszedłem załatwić sprawę to gość powiedział 100 pln :evil: i jeszcze dodał iż jedynie z męża na żonę jest za darmo...

Tak się wściekłem (jeszcze w kolejce prawie 40 min czekałem) że chciałem gościa rozwalić...

No i teraz jeśli nie dadzą mi darmowych minut (i/lub niższego rachunku) + nowy telefon to rezygnuje z ich usług.

Więc mój głos idzie na IDEĘ.

Zdecydowana zaleta IDEI to możliwość bezproblemowego wysyłania sms z netu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi