Skocz do zawartości
Gibi

Najlepsza siec Telefonii komorkowej !!!!!!! GŁOSÓJ !!!!

Najlepsza siec to:  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Najlepsza siec to:

• Era
      21
    • Plus GSM
      32
    • Idea
      41

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Ideę + 6310i i dostaję <span style="color:red;">[ciach!]</span>icy, w piwnicy nie mam zasięgu a spędzam tam większość czasu. A jak położe telefon na parapecie to zwykle zapominam go zabrać. Zesztą mam kilka Nokii i ten sam efekt.

Jedno co mnie zadziwiło na Mazurach w okolicach jeziora Roś miałem idealny zasięg w budynkach i na zewnątrz. Inny mieli Plusa i Erę i dostawali cholery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniamy świat na Plus... :)

IMHO racja :), po ponad 3 latach w POP'ie z koniecznosci przesiadlem sie na Plusa [abonament] no i powiem ze jak bylem przeciwnikiem tego operatora to moje zdanie po 2 miesiacach diametralnie sie zmienilo :D. A do tego spox telefony. Wg mnie taka hierarchia:

1. +

2. Idea

3. Era

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lona Idea! Zasięg to oni mają po prostu zajebisty... Byłem z kumplem w Bieszczadach to on na Tarnicy łapał bezproblemowo zasięg z Plusa, a ja mogłem sobie pomarzyć conajwyżej. To samo było już w pociągu w drodze do Wawy, co jakiś czas zero zasięgu.

Mój głos na Plusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam wrażenie że np a Gdansku Idea dominuje (spostrzeżenia oparte na moich znajomych i mnie ;) ). Na 60 osób, których numery mam tylko 8 NIE ma telefonów w idei:) . Jestem ciekawy czy inni forumowicze z Gdańska mają podobnie, czy może jednak tak nie jest :?:

Może w Gdańsku Idea ma monopol, a może nichcący należę do fanclubu Idei ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam wrażenie że np a Gdansku Idea dominuje (spostrzeżenia oparte na moich znajomych i mnie ;) ). Na 60 osób, których numery mam tylko 8 NIE ma telefonów w idei:) . Jestem ciekawy czy inni forumowicze z Gdańska mają podobnie, czy może jednak tak nie jest :?:

ja tam mam idee, ale w kom tak jak patrze to mniej wiecej pol na pol tzn pol idea :0 a reszta to w wiekszoci era z mala domieszka plusa :) chyba 1 czy 2 tylko 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam w pp jeden w idei 2 plus jezeli chodz o te PP to dla mnie IDEA bo w wew siec ma najtaniej tego nie da sie ukryc nawet 70 gr za minutem :) a + jest fajny po 17 i wekendy :) ERA ZNOW JEST DLA GEJ......a nie ublizając nikomu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak jest Skolim :) U mnie większość ma Idee; część poprzechodziła z Ery i Plusa na Idee, a część w najbliższym czasie chce to zrobić. Ja pomimo wielu sk.urwy.syńskich posunięć ze strony Idei jakoś dalej jestem z nimi :? A jadę już jakieś 6-7 lat (wcześniej Centertel)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno nie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> Idea! Zasięg to oni mają po prostu zajebisty... Byłem z kumplem w Bieszczadach to on na Tarnicy łapał bezproblemowo zasięg z Plusa, a ja mogłem sobie pomarzyć conajwyżej. To samo było już w pociągu w drodze do Wawy, co jakiś czas zero zasięgu.

Mój głos na Plusa.

Ja jakos mialem zasieg Idei na tej Tarnicy. Tak w ogole to po co tam zasieg na takiej wysokosci? Tam nikt nie mieszka. :wink: Trzeba tam tylko wejsc i zejsc.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniamy świat na Plus... :)

IMHO racja :), po ponad 3 latach w POP'ie z koniecznosci przesiadlem sie na Plusa [abonament] no i powiem ze jak bylem przeciwnikiem tego operatora to moje zdanie po 2 miesiacach diametralnie sie zmienilo :D. A do tego spox telefony. Wg mnie taka hierarchia:

1. +

2. Idea

3. Era

Dokładne zgadzamy się w 100 % :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe skoro mowa o sieciach to milutkiego SMSka dzisiaj dostałem:

26.07.03 wystawiono fakture na kwote 124,47 zl. Termin platnosci 13.08.03. Z gory dziekujemy za wplate w terminie. Idea.

grrrrrr

Ale sie zgadza:

-Aktywacja 61zł

-Abonament sierpien 48,47zł

-Abonament za lipiec 12zł

-A 3zł wydałem :lol:Hehehe skoro mowa o sieciach to milutkiego SMSka dzisiaj dostałem:

26.07.03 wystawiono fakture na kwote 124,47 zl. Termin platnosci 13.08.03. Z gory dziekujemy za wplate w terminie. Idea.

grrrrrr

Ale sie zgadza:

-Aktywacja 61zł

-Abonament sierpien 48,47zł

-Abonament za lipiec 12zł

-A 3zł wydałem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, ja do dzisiaj dobrze wspominam jedną promocję w Idei. Przysłali nam, że kończą się umowy i możemy wymienić bla bla bla. Pojechałem i kupiłem (to było baaaaaaardzo dawno):

- Nokia 7110

- 2 x Siemens C35

- 2 x Panasonic GD 93

- 5 x StartPOP + 5x uzupełnienie 50 zł (!)

I to wszystko za... 220 zł !!! . I jak tu ich nie lubić??? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idea + Ericsson T20s Rules 8) , juz drugi rok leci i jestem zadowolony, gdzie tylko bym nie byl, piwnica, jakies zadupie itp zasieg mam, duzo jezdze po kraju i zawsze mialem w przeciwienstwie do kumpla ktoremu co jakis czas ginal ale on mial w plusie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi