qdl Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2022 (edytowane) Ostatnio wymieniłem mojego prehistorycznego geforca na radeona RX570 i mam taki dziwny problem: gdy wybiorę opcję "Duplicate" (windows+P albo w ustawieniach windows - nie ma znaczenia) momentalnie dostaję BSODa i restart. Obecnie użytkuję win7 i stąd pytanie czy w win10 występuje ten sam problem, bo jeśli nie to przechodzę na win10 w ten weekend:) a jeśli tak... to sprzedaję radeona i będę polował na jakiegoś taniego (i w miarę współczesnego) GFa... W internetach znalazłem "rozwiązanie" tego problemu: wynikać to miało z różnego odświeżania zduplikowanych ekranów.. no cóż ... u mnie ustawienie odświeżania 60hz na obu ekranach nie pomogło:( sprawdzałem różne drivery, na wszystkich taki sam problem. sprzęt: dell precision T1650 z i7-3770 (nie wydaje mi się żeby miało to znaczenie) PS. Przed wykonaniem tego testu radzę zapisać wszystkie otwarte dokumenty i projekty! :) Edytowane 25 Lutego 2022 przez qdl dodałem ostrzeżenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 Cóż, u mnie działa 😛 W10 + GF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...