andriu Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Wiem że pisze nie na tym forum ale tutaj jest najwięcej czytających, więc z góry przepraszam adminów i wszystkich którzy będą tym zbulwersowani. Dwa dni temu banda dresów pchnęła nożem naszego kolege z akademika, który sie wykrwawił na śmierć. Stało się to tuż przed wejściem do akademika. Więc jak tu być pacyfistą ??????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 1.No tez ich nie lubie 2. Kondolencje 3. Zlae chamstow 4. Za co???. 5.CHWDP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ale sq......stwo. kondolencje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A czy pod akademikiem nie było nikogo, poza tymi dresami? I czy do cholery nikt nie mógł ucisku zrobić na ranie? Nie wierzę, że nikogo tam nie było! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 A czy pod akademikiem nie było nikogo, poza tymi dresami? I czy do cholery nikt nie mógł ucisku zrobić na ranie? Nie wierzę, że nikogo tam nie było! Zalezy gdzie dostal :( czasem zanim znajdzie sie ktos kto bedzie mogl pomoc moze byc juz zapozno. Pozatym czesto w czlowiek jest sparalizowany zaistniala sytuacja. (mowie o obserwatorach). I jak tu nie przywrocic kary smierci? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 nie dziwcie się że wtedy nikogo nie było jak mnie lali na przystanku to mimo dużej ilości osób nikt mi nie pomógł coprawda nic mi się nie stało niemniej jednak ktoś powinien choć zwrócić uwagę takie jest życie, jeśli się to nie tyczy ciebie to się nie wtrącaj niestety za dużo osób wyznaje ta zasade KONDOLECJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 nie wiem tylko, po co tutaj to pisać....sorki..ale o takich rzeczach nie powinno się pisać tutaj. I tak rzeczywistość daje po [gluteus maximus] wystarczająco, to naawet w internecie nie mogę spokojnie posiedzieć? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 nie dziwcie się że wtedy nikogo nie było jak mnie lali na przystanku to mimo dużej ilości osób nikt mi nie pomógł coprawda nic mi się nie stało niemniej jednak ktoś powinien choć zwrócić uwagę takie jest życie, jeśli się to nie tyczy ciebie to się nie wtrącaj niestety za dużo osób wyznaje ta zasade KONDOLECJE Dokladnie ja mialem podobna sytuacje a mianowicie stalem sobie grzecznie w tramwaju a tu nie wiadomo skad pojawia sie 5 w dresach i chca pieniadze..mysle se what a fuck ;)..mowie ze nie mam no i jeeeebb prosto w mache dostalem :D :D a loodzie byli i siedzieli i nikt nie pomogl. A ja jeszcze dostalem parenascie kopow lezac na ziemi - na nastepnym przystanku sie ulotnili. To sie nazywa pomoc ludzka no nie :( Jest dokladnie tak jak napisal DJ "co sie nie tyczy ciebie to sie nie wtracaj" Takie Zycie...(za szerokie spodnie sie dostalo zapeffne) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Będę klnął jak szefc ale z sensem!!! ZAJEBAĆ TYCH SUKINSYNÓW!!! PRZY OKAZJI WYKASTROWAĆ ZAGAZOWAĆ I WIELE INNYCH KAR CIELESNYCH I PSYCHICZNYCH ZAJEBAĆ WSZYSTKICH <span style="color:red;">[ciach!]</span>LONYCH RAPERÓW I INNYCH SUKINKOTÓW KTÓRYCH PRODUKUJĄ TEN SZAJS OD KTÓREGO ZACZYNASZ CHODZIĆ TAK ZE CI MAJTKI ZE SPODNI WIDAĆ!!! WYRWAĆ FLAKI I MÓZGI !!! MNIE TEŻ SIĘ RAZ OBREWAŁO @ LATA TEMU I MAM ZAMIAR ICH ROZJEBAĆ PRZY MÓŻE Z KAŁACHA!!! SKOŃCZYŁO SIĘ NA POŁAMANEJ NODZE WYBITYCH # ZĘBACH I PRZEBITEJ RĘKI ALE ŻYJĘ I MAM ZAMIAR WYTROPIENIA S<span style="color:red;">[ciach!]</span>YSYNÓW!!! PS. Składam kondolencje rodzinie ofiary. Z poważeniem Artur Kwiatkowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 LOOOOL, ale czemu sie czepiasz loodzi w szerokich spodniach :P My jestesmy chociarz normalni w przeciwienstwie do innych :D A to ze dresy cie nie lubia..hmm no witaj w kloobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ja też miałem ze dwa nieciekawe przypadki. za pierwszym dosiadło się do mnie w pociągu dwuch takich i chcą kasy więc myśle spoko ale jak zacząłem konfrontacje to przysiadło się jeszcze 3 no i uratowała mnie następna stacja. ostatnim razem było z 5 takich s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ieli w w-wie i po 22 więc ciemno; wtedy dla własnego dobra wyskoczyłem z Noki 6210. także włosek z głowy ani razu ale ostatnio mało brakowało :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Będę klnął jak szefc ale z sensem!!! [ciach jakies bzdury] Nie bardzo rozumiem co maja z tym wspolnego ludzie w szerokich spodniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Dla taich ludzi powinno soe urzyc kary smierci kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Śmierc za smierc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Kondolencje :( mozesz powiedziec czy chociaz Policja ma jakis podejrzanych !!!! Powiem krotko kazdego z nas moze to spotkac , i nikomu tego nie zycze , ja juz mialem pare akcji z tymi burakami i niestety ale nikt mi nigdy nie pomogl, chciaz wiele osob widzialo co sie dzieje , najlepiej nie pokazywac ze jest sie zdenerwowanym , a co najwaznijesze nigdy nie wyciagajcie portfeli . Nie macie kasy i tyle . Pozdrawiam Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 no jest kilka spraw co do tego co ja dostałem, to jak zapewne wszyscy widzą (Radziszów) porzodze i mieszkam na wsi, no i z tym pobiciem (jeśli to tak mozńa nazwać) to było tak ze ludzie mnie znali, ludzie tdo których jak ich spotkam mówię dzień dobry a oni kuźwa się nawet nie odezwali to jest najgorsze o ile ktoś nieznajomy nie ruszy palcem (ani językiem) o tyle znajomy to uż jest lekka przesada co do szerokich spodni, to ja też w takich chodzę, gdyż w innch (jeansach) jest mi niewygodnie :D :D :D :D :D :D i tylko dlatego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Złapali s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysynów, kilku kolesi 17-18 lat Powinni ich powiesić !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ehhh... szkoda gadać w polsce mamy <span style="color:red;">[ciach!]</span>iane prawo chroniące takich pojebów... w stanach pewnie dostali by po dożywociu, a tu wyjdą po 5-10 latach :(... i jak tu samemu nie dojechać takiego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ....mi co prawda..a przynajmniej nie pamiętam, żeby coś zrobili, ale mojej siostrze taki jeden z piąchy w twarz dał. Się wyrwała i do ludzi zwiała. Mnie nie było wtedy z nią. No...to koleś jak go złapali tak miał przesrane, że lepiej, żeby się zastrzelił. NIe będę tu nic mówić za dużo........na 24 h z degeneneratami zostawili w celi-uuu..miał jazdę :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A później..uuu.....nie wiem, czy na mieście go ktoś ostatnio widział :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Podobno mieli zaostrzyć przepisy czyli powinni dostac troche wiencej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ..a co do szerokich spodni- mam paru znajomych hip-hop-Pozdrowienia dla Paca i Kępy :wink: to są wporzo goście..z resztą, faza z tą modą już przemija...i to jest kwestia gustu, jak to sie ubiera. 8) Nie zauważyłem już od daaaawna kogoś, co miałby majtki na zewnątrz- chyba motyw z ,,Maski" za częst im robili :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 na przywrocenie kary smierci nie ma co liczyc, bo polaczki chca wejsc do uni, a tam tego nie toleruja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 na przywrocenie kary smierci nie ma co liczyc, bo polaczki chca wejsc do uni, a tam tego nie toleruja... Niestety, niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Generalnie nie lubie hip dalej wiecie co. Ale miałem kumpla który jest młodszy o 2 lata ode mnie i jara fajki ubiera sie nieprzyzwoicie ipt. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 i o czym to ma niby swiadczyć, że gnojek 13 lat jara? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 KONDOLENCJE po pierwsze po drugie - sicgać dresów, dać im w dupe i niech przywrócą kare śmierci - będzie spokój na ulicach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Tak dokladniej to 12. Ale mniejsza z tym. Widzałem GNOJA z @ KLASY PODSTAWÓWKI KTÓRY JARA JAK SMOK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 powiem wam ze u mnie kiedys do szkoly dresy weszly..... woooowwww, ale byla rzeznia, gosci prawie na smierc skopali, zaczelo sie tak ze na dziendobry dresy pobily 1 typa- przyszlo kilku jego kumpli, potem kilku kumpli tych kumpli... :) wpierw dopadli ich i powalili ich piesciami tak ze lezeli a potem z 20min kopali po mordach i nerach, gdy skonczyli dresy nie mogly wstac i lezeli, na nastepnej przerwie ich juz nie widzialem =) jest takze kilka drechow ale ci sami mili panowie ktorzy nauczyli tamtych co znaczy dostac po ryju wytresowali i ich i nie ma z nimi problemu :D jak juz bede mieszkal sam to wiem co sobie kupie- AK-47 i to bedzie moj najlepszy przyjaciel razem z wiadrem naboi/5-6 magazynkami ps. KONDOLENCJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Tak dokladniej to 12. Ale mniejsza z tym. Widzałem GNOJA z @ KLASY PODSTAWÓWKI KTÓRY JARA JAK SMOK. Wspolczuje gosciowi. Mysli ze jest kozak bo jara w takim wieku ciekawe co powie za pare lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ..a co do szerokich spodni- mam paru znajomych hip-hop-Pozdrowienia dla Paca i Kępy :wink: to są wporzo goście..z resztą, faza z tą modą już przemija...i to jest kwestia gustu, jak to sie ubiera. 8) Nie zauważyłem już od daaaawna kogoś, co miałby majtki na zewnątrz- chyba motyw z ,,Maski" za częst im robili :lol: :lol: :lol: Hehehe motyff z maski ;) dopre niepowiem :D Ale chcialbym zaznaczyc ze to nie jest zadna moda na szerokie spodnie :) To jest czesc kultury HH i nie tylko. Ja nosze takie spodnie fakt - mimo 22 lat :D - hieh stara doopa jestem ale czuje klimat - chyba ;) Slayer - a kolesie w szerokich portach sa i beda ;) Pozdrawiam :) BuRito (w szerokich portach :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 W U.S.A lub w Kanadzie, zaden bialy nie ubral by sie w szerokie spodnie. Tam tylko czarni w tym chodza ;]]] Czasem sa tylko male wyjatki i chodza w tym ludzie jezdzacy na deskach lub rolkach, ale to jest rzadkosc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...