odlewnia 2.0 Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2022 Witam, Chcę uzyskać informacji , opinię użytkowników co sądzicie na temat otwartych obudów do PC ? Jakieś doświadczenia ? Przemyślenia ? Działam w branży jakieś pół roku , do tej pory hobbistycznie ale zastanawiam się czy nie zająć się tym profesjonalnie. W załączniku przesyłam obudowy jakie udało mi się stworzyć. Jestem otwarty na sugestie aby móc ulepszać produkt i uwzględnić wszelkie uwagi na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2022 Dla mnie jest to mało sensowne , na pokaz jeszcze ujdzie ale do codziennej pracy w naszym zasyfionym środowisku to już nie bardzo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 ja mam kompa złożonego na STREACOM BC1 BENCHTABLE - daje radę, chłodnice nie zakurzone (a na pewno mniej niż siatka w w SSUP Meshlicious żony) coś takiego -> https://forum.purepc.pl/uploads/monthly_2022_03/2.jpg.49e51d634f56503ec48460ebc3e89716.jpg mogłoby być tylko pod płytę ATX + miejsce z tyłu (jak na pierwszym zdjęciu na 2 AIO (Arctic Frezzer II 420 i 240 od grafy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2023 (edytowane) Taki lekki odkop, ale to co powyżej, to nie jest obudowa. Obudowy w tych projektach po prostu nie ma. To najzwyklejszy stelaż. Edytowane 17 Czerwca 2023 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...