Gość Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Yo A dokładnie rzecz biorąc chodzi mi o pełną tapetę zdięcia Jenifer po lewej stronie i ma być całe nie od pasa w góre albo coś podobnego. Najlepiej aby rozdiałka była 1024x768 ale może być 800x600. Z góry wielkie thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a sam se zrobic nie laska :) w necie jest od <span style="color:red;">[ciach!]</span>a zdjec lopez wiec cos sobie skomponujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a sam se zrobic nie laska :) w necie jest od <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zdjec lopez wiec cos sobie skomponujesz :) Szukałem już wszędzien na polskich i zagranicznych stronach i nigdzie nie znalazłem DOKŁADNIE tego o co mi chodzi czyli to co opisałem w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 www.wallpapers.cz tam sprawdz. Bo cos z nia bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a na http://www.desktopgirls.com/ patrzyles :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 A prawe złe?? to Prawe chyba mam na twardym, powinienem mieć, jak chcesz mogę podesłać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...