nielot Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2022 Hej, Dostałem prosbę o złożenie zestawu jak wyżej, -obudowa RGB - z bokiem widocznym (będzie stał na biurku) - ma być kolorowo -> Patrz target wiekowy (Mam SilentiumPC Regnum RG6V EVO TG ARGB i jest ok, ale może coś jest tańszego) -Zasilacz, najlpiej silver gold plus z RGB - 650-700W -CPU - mam dylemat czy iść w 11 czy 12 gen - nie będzie podkręcania, ale chodzi o to żeby zostało na dłużej -GPU - 3060? 3060TI? Będzie grane -Płyta z WIFI - Ja mam MSI MAG B660M MORTAR WIFI DDR4 i jestem zadowolony, ale może coś innego jeszcze -Chłodzenie - Chłodzenie powietrzem chyba z wiatrakami RGB -Monitor - 27 cali 2560x1440 zakrzywiony - takie są wymagania -RAM- 16GB będzie ok 2x8gb najlepiej z RGB 🙂 -Windows 11 home - no teraz nie wiem jak zrobić aby było tanio i legit bo zdania są podzielone - będzie na FV -SSD - Crucial 1TB M.2 PCIe Gen4 NVMe P5 Plus ? Ogólnie jeśli chodzi o rynek to widzę że GPU spada, ale reszta poszłą do góry - patrze przez pryzmat 3 tygodni! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielot Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2022 Ktoś ma jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielot Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Coś się zmieniło? Chyba wziąć najlepiej najtańsze 3060ti nie? Jakieś nowe sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...