IGI Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 zasilacz kontra reszta komputera wynik pojedynku : 1 martwy zasilacz 1 martwa karta graficzna (tnt2 m64) 1 martwa kostka ramu (128 sdr) plyta gl jeszce nie wiadomo :) ale pewnie martwa (dfi cs62-tc) karta sieciowa tez nie wiadomo (realtek) ocaleni : procesor celeron 850 sztuk 1 dysk (szczesliwym trafem zapomnialem go podlaczyc przed odpaleniem komputera) cdrom lg Tak wyglada wynik pojedynku mojego komputera w pracy kontra zasilacz kingstara czekam na rozwiazanie sprawy w servisie zasilacz nie byl przeciazony bo co to za obciazenie po prostu to jedno wielkie g . :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 mhaaa, lol :P mam nadzieje, ze mooj zasilacz mi nie zrobi czegos takiego, bo na dysq mam baaaaaaardzo wazne dane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...