Pavlik Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Witam! Chcę kupić taki oto panel, http://www.sirius.pl/product.php?action=in...fo&id=5809&sid= zastanawiam się jednak, czy nie będzie się w jakiś sposób "gryzł" z moją płytą (Abit NF7-S, rev.2.0)... Dzięki za wszelkie uwagi! P.S. Wierzcie mi, wszędzie szukałem informacji na ten temat, ale bez skutku, więc się zdaję na Was :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 czy kolega niedowidzi??? przeciez jak byk w opisie napisali z jakimi współdziała płytami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 widze, widze, ale znam przypadki, że działa z innymi płytami, więc może też i z tym abitem. A chcę mieć pewność (bo inaczej po co kupować)... Dlatego pytam, bo może ktoś już wie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 to zależy jakie ma końcówki do podłączenia, jeśli uniwersalne dla USB, to się da do abita podpiąć, w końcu na mobo są wyjścia. A co do audio to pewnie są przdłużacze, czyli wtykasz w wyjście na mobo, przciągasz przez wnętrze konpa i podłączasz do panelu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...