Kosher Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Dzisiaj zrobilem experyment, polegal on na probie wycisniecia jak najwiekszego transferu w maxymalnie dobrych warunkach. Mialem do dyspozycji dwa AP Linksysa WAP 11 v. 2.2, ktore od razu przerobilem na D-Linki DWL 900AP+ (w calym zabiegu chodzi o to zeby miec 22Mbps a nie 11Mbps). Po optymalnym (jak mi sie wydaje) skonfigurowaniu obu przystapilem do testow, wyniki ktorych wygladaja nastepujaco: Plik (film) wielkosci 625,86Mb zostal skopiowany w czasie 12 min. i 8 sek. co daje sredni transfer na poziomie 890 kb/s. Wniosekz tego taki ze 22Mbps jest mocno przereklamowane i tak naprawde trudno w urzadzeniach tej klasy w realnych warunkach przeskoczyc 10Mbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 To rzeczywiście słabo, ja mam Router z AP D-link 614+ i dzisiaj wieczorem zrobie test na prędkość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Byloby super jakbys sprawdzil bo ja moglem cos zle poustawiac a w sumie juz za kilka dni montuje i wolalbym wiedziec na 100% czy wszystko ustawilem OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...