Healerq Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2022 windows 10 x64 nie pokazuje gpu w task manager a x32 pokazuje na i5 starej 2500 gpu nie pokazuje na windows 10 x64. na x32 nie sprawdzalem. na bardzo starym celeronie dwurdzeniowym z integra intela na windows 10 x64 tez nie pokazuje i kazda gra 3d np world of warcraft cataclysm scina 1 fps jakby tylko procek liczyl grafike a na windows 10 x32 juz task manager pokazuje integre i taki wow ma wtedy juz 40 klatek czyli dziala co jest grane dlaczego na x64 nie pokazuje gpu w task manager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techn0liczny Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2022 Hej. Ciekawi mnie twój problem. Mógłbyś podać mi więcej danych? Model karty graficznej i dwa screeny z menadżera urządzeń na x64 i x32, gdzie pokazany jest sterownik karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2022 (edytowane) Też mi przy którejś aktualizacji Windows/sterowników GPU z monitoringu znikło owe GPU (później po kolejnej aktualizacji się pojawiło). Jak masz ścinki w grze to już można się kierować w stronę sterowników do GPU. Edytowane 14 Lipca 2022 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techn0liczny Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 21 godzin temu, vibhavraj napisał: to zapewnia zrzut ekranu, jestem osobą techniczną! Yojna सरकारी रिजल्ट Każdy kto pomyśli o kliknięciu w te linki, to odradzam. To jakiś bot spamujący. Linki prowadzą na jakieś podejrzane strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...