lubmich Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Jutro idę kupić kartę - trochę wypadłem z tematu ostatnio, poproszę o pomoc. Potrzebne mi są jakieś programiki dogłębnie testujące kartę (artefakty i td.). Mój upatrzony zakup to R8500 by Ati. Pamięci mają być 3,3 Hynixa zapowiada się interesująco, ale potrzebuję ją sprawdzić, z góry dzięki za pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 3d mark 2001 lub 2003:) jeszcze do catalisow omegi jest dodany taki progs artefact tester ale czy to dizala to nie wiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Naprawdę nie ma jakiegoś super softu do przetestowania arty - może wystarczą 3d marki.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...