Szymi14 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Witam, Miesiąc temu kupiłem laptopa z RTX 3060 6GB. Bardzo irytuje mnie, gdyż przy graniu np w Wiedźmina 3, Dying Light czy Assassin Unity gra się po prostu wyłącza. Nie podczas grania a np. gdy w Dying Light wchodzę do windy, w Wiedźminie podczas wchodzenia do inventrory. W Predator Sense zauważyłem, że gdy się wyłącza to obciążenie GPU wynosi 100% i bum tak jakby GPU się wyłącza. Sterowniki zaktualizowane, FurMark przez 5 min maksymalne obciążenie karty 99% i nic się nie dzieje. Co może być przyczyną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 A furmark + obciążenie CPU ? Może zasilacz nie daje rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi14 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Podpowiesz jak to zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłosić do serwisu, skoro laptop jest niemal nowy. Coś nie wyrabia a w laptopie za mocno nic się samemu nie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...