noose Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Witam dzisiaj z nudow w robocie przegladnalem sobie gazete "Twoja komorka" i bardzo mnie zainteresowal pewien fonik.... mianowicie nokia 3300.... moze sie ktos wypowiedziec na jej temat :?: prosze tylko o sprawdzone opinie.... jezeli ktos zna, to prosze o wrzucenie tutaj ceny tego fonika bo nie moge znalezc :? z gory thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 http://www.gsmonline.pl/telephones/?link=s...ails.php?id=550 bylem dzisiaj w empiku i kosztował 'tylko' 1599zł :o :o :D poczekaj na promocje... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Albo kup w komisie ..... Tanio oczywiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 http://www.gsmonline.pl/telephones/?link=s...ails.php?id=550 bylem dzisiaj w empiku i kosztował 'tylko' 1599zł :o :o :D poczekaj na promocje... :) tez go dzisiaj widzialem w empiku ;) i musze powiedziec ze wyglada calkiem fajnie ( ma fajny ksztalt i niejest duzy ) tylko ze wyglad to niewszystko ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 hehe ;) ja chce starych targnac, zeby mi na urodzinki dali go ;) ale nadal czekam na Wasze opinie na jego temat.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja też jestem zajawiony tym telefonem - w listopadzie kończy mi sie umowa z operatorem to może wyciągne 3300 na cyrograf ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Hmm to jest jedyny fon jaki na jaki wymienie swoja 5510 (w przyszlosci) "Jest test tego w nowej T.K. i napisali ze ,,wad nie stwierdzono"-no no no..." Ciekawe na ile to prawda :) Szkoda tylko ze na polskim rynku nie ma (w USA jest) takiej klawiejki jak w mojej 5510 bardzo mi pasuje taki uklad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Mnie się telefonik podoba, bawiłem się nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 fajny telefon, ale cene ma zaporowa jak dla mnie. chyba poczekam jak bedzie w promocji lub na ngage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Elektron, mow co i jak ;) miales go w rekach.... jak wrazenia :?: zacina sie menu, jak klawisze itp ;) btw, w T.K. nie stwierdzono wad, na niektorych stronach tez :!: niektorzy daja jako wade nietypowa klawiaturke, ale mowia, ze idzie sie przyzwyczaic..... czekan nadal na opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 WYpas ta nokia 3300 polecam ja goraco. Bawilem sie dzis nia bo qmpel ma :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 A ja mam raczej kiepskie wrazenia. Niewygodna klawiatura. Brak wielu funkcji Slaba bateria Na plus jest napewno wyswietlacz i jak dla mnie to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 a mial ktos stycznosc z aparacikiem do niej :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Z aparacikiem ?? A takowy wogule istnieje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Z aparacikiem ?? A takowy wogule istnieje ??istnieje. podlanczany przez gniazdo "pop cos tam" tam gdzie sie sluchawki podlancza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Przez gniazdo Pop Port, podłącza się zestaw słuchawkowy z wbudowanym aparatem cyfrowym - HS-1C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 chomik47 tylko o tym czytales, czy miales go w lapkach :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 taki aparacik kosztuje prawiee 500zl, wiec jest raczej ciekawostka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 heh.... ale nadal nie mam konkretnej informacji..... moze mi ktos powiedziec jak sie na nim pracuje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Aparatu nie miałem, a jesli chodzi o jakość zdjęc to poczytaj test aparacików cyfrowych: =4552]http://telefonia.wp.pl/articles/index.html...IN[art_id]=4552. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 w tescie nie wyszedl najgorzej ;) ale juz cos mnie nauczylo, zeby nie wierzyc tylko ocenom z testow :) wiec, kto go mial :?: ;0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 A co powiecie na ten telefonik? =3846]http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=3846 (skopiujcie linka do przegladarki bo sie caly adres niezalapuje ;D) SIEMENS SX1 juz zaniedlugo ma byc dostepny w Polsce o ilu juz nie jest... Mysle ze dopiero na taka fure jest sens poczekac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 wszystko piknie ladnie, ale..... gdzie jest jakis opis :P ja bym chcial wiedziec ile to ma pamieci, jaki obiektyw i reszta <span style="color:red;">[ciach!]</span>l ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A co powiecie na ten telefonik? =3846]http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=3846 (skopiujcie linka do przegladarki bo sie caly adres niezalapuje ;D) SIEMENS SX1 juz zaniedlugo ma byc dostepny w Polsce o ilu juz nie jest... Mysle ze dopiero na taka fure jest sens poczekac :D "- system operacyjny Symbian" - I mily pan B. G. sobie nie zarobi :twisted: I dzieki bogu bo telefony z windowsem bym w zyciu nie kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Telefon jest spoko :) Mam go od 2 tygodni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Teleportuję na elektronikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 eeeee 3300 hmmm 700zl :] brak symbiana masakra :/ a tak wszystko spas dlatego wybralem ngage :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 n-gage za duży.. z dwa razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 ale ma symbiana :D ale nie ma aparata :( eh cos za cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Wczoraj widziałem ten telefonik w komisie za 999 zł :) Bardzo ładnie się prezentuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...