Pinki Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 PoGo ciesze sie, ja polecam nawet MX700 albo Razorka, tylko popatrz na CENE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 pinki daj linka do tej mychy co polecasz ?? nowa troche droga :/ http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1946 btw ile taka podkladka ? moze byc zwykla jednokolorowa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 A to dlatego bez kabla bo niestety fale radiowe maja pewne opoznienie co w grach typy CS jest niedoprzyjecia.Jesli fale radiowe maja opoznienie, to chyba nalezy kupic z kablem, a nie bez? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Myszka optyczna za niewielką cenę bez odpowiedniej podkładki to niezbyt dobry pomysł:( Z małym funduszem polecam Ci standardową myszke LOGITECHA za okolo 65-80PLN Kulka rulez - oczywiscie jesli jest odpowiednio czesto czyszczona ! Optyka jest wygodniejsza bo jest lżejsza ale tania optyka to nie mycha do FPP ! A wireless to w ogole pomyłka, to czy myszka bez kabla bedzie dobrze dzialala zalezy od tak wielu rzeczy ze to az glowa boli... Mozesz miec meble pokryte okleiną zrobioną z niewłaściwego materiału i przez to zakłócenia.. normalnie tego nie zauważysz ale np. w CS`sie juz bedzie kiszka:( Kazdy sprzedawca w sklepie o tym wie ale ci tego nikt nie powie bo albo dostaje prowizje od MS albo Logitecha albo od właściciela sklepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 A to dlatego bez kabla bo niestety fale radiowe maja pewne opoznienie co w grach typy CS jest niedoprzyjecia.Jesli fale radiowe maja opoznienie, to chyba nalezy kupic z kablem, a nie bez?MX700 nie ma żadnych opóźnień, w RTCW ET gra się super. Poczytaj recenzje myszek radiowo-optycznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 to ja juz <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, do <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie wiem czy taka czy taka, bo wszystcy co innego polecaja jeden mowi ze najlepsza do fpp sa z kulkami nastepny ze tylko MS IE 3.0 rulezz, nastepny ze optyczna to tylko jakas droga - porzadna, a jeszcze inny zebym dozbieral do mx300, bosh pisalem ile mam kasy i chcialem usyszec opinie :/ nie wie,m co qpic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 to ja juz <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie wiem czy taka czy taka, bo wszystcy co innego polecaja jeden mowi ze najlepsza do fpp sa z kulkami nastepny ze tylko MS IE 3.0 rulezz, nastepny ze optyczna to tylko jakas droga - porzadna, a jeszcze inny zebym dozbieral do mx300, bosh pisalem ile mam kasy i chcialem usyszec opinie :/ nie wie,m co qpic :/ GRRRRRRRRR Najlepsze do FPP sa dobre myszki optyczne lub kulka od Razora :wink: IE 3.0 kosztuje 140-150zł, za 90zł mozesz kupic myszke z identyczna optyka, 5 przyciskami, wogule wyjebista na maxa czyli MS Intelli Optical. Sam mialem tyle kasy co ty i wybralem najlepiej jak mozna :) Co do MX to bardzo dobre myszki ale ta cena 8O MX300 to najprostsza mysz, malo przyciskow ( wogule sa problemy ze skonfigurowaniem dodatkowych przyciskow Logitecha w CS ) MX500 to cos jak Intelli :) Oczywiscie nie stac cie na MX500 wiec pozostaje tylko MS ( tylko te dwie firmy licza sie teraz w optykach ) Uwazam ze nie ma sensu doplacac do IE 3.0 wiec kupuj Microsoft Intelli Optical :D UFFFFF :lol: Co do podkladki to oczywiscie moze byc zwykla szmaciana za 2zł, ja mam akurat kolorowa z widokiem na ocean i jest boska :) Najlepiej kupic podkladke Optical Friendly :) Chyba juz wiesz co kupic 8) Oczywiscie Allegro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 to podaj linka do myszki ktora tak CHWALISZ, na allegro bo ja przejrzalem dzis i nie spotkalem tego modelu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Co do podkladki to oczywiscie moze byc zwykla szmaciana za 2zł, ja mam akurat kolorowa z widokiem na ocean i jest boska :) Najlepiej kupic podkladke Optical Friendly :)Z tymi podkladkami to rzeczywiscie roznie bywa. Na stole sa szczeliny i drga. Na ceracie sa przeskoki. Podkladke mam, ale to tez nie to. Rozwiazanie? Zwykla kartka papieru A4 do drukarki i super sunie :). to ja juz nie wiem czy taka czy taka, bo wszystcy co innego polecajaGdzie dwoch Polakow, tam trzy partie polityczne. Kazdy ma inne upodobania i zazwyczaj z rad jest jeszcze wieksze zamieszanie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 bierz MS intelli optical (bo MS AMD optical nie ma :D ). będziesz zadowolony na maxa, kiedyś też może taką sobie sprawię pomimo nienawiści do MS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 to ja juz <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie wiem czy taka czy taka, bo wszystcy co innego polecaja jeden mowi ze najlepsza do fpp sa z kulkami nastepny ze tylko MS IE 3.0 rulezz, nastepny ze optyczna to tylko jakas droga - porzadna, a jeszcze inny zebym dozbieral do mx300, bosh pisalem ile mam kasy i chcialem usyszec opinie :/ nie wie,m co qpic :/ Jak chcesz miec "mercedesa" to tylko i wylacznie mx (wszystkie) ioraz IE 3.0 wchodza w gre. To sa wypas myszki. NIe ma sensu ladowac kasy w radio. Mialem myszke radiowa z 2 lata i teraz mam mx500 z kablem i jakos mi nie przeszkadza. jak juz to kupic specjalny "trzymalnik kabla" od steelPada. A najlepiej jeszcze podkaldke z teflonowymi slizgami przeznaczona do mx i IE :P Ale taka kosztuje 150zl : PPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 lepszy kabelek - na baterie nie dorzucasz i ogólnie mniej skomplikowana = lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Sorry, ze sie wtrace, ale potrzebuje natychmiastowej porady :!: Jestem teraz w Niemczech i mam troche kasy na mysz W gre wchodza 2 modele: Logitech MX 500 Microsoft Explorer 3.0 Cena jest podobna. I tak 50 zeta w stosunku do Polski taniej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Sorry, ze sie wtrace, ale potrzebuje natychmiastowej porady :!: Jestem teraz w Niemczech i mam troche kasy na mysz W gre wchodza 2 modele: Logitech MX 500 Microsoft Explorer 3.0 Cena jest podobna. I tak 50 zeta w stosunku do Polski taniej :wink: To napisz jakie te ceny w Niemczech są a zamiast MX 500 razważ nową MX 310: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15016503 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 TDI uzbieraj i doluz do mx300 ! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 hehe zaczyna sie Logitech vs MS :), TDI najlepiej bybylo gdybys sprawdzil te myszki wlasnorecznie, a nie sugerowal sie opiniami z forum - kazdemu lezy inna mouska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Ej no nie proponujcie MX300, na tym nikt nie gra :/ Jesli juz to MX500 ale ta cena. MS Intelli Optical to jedyny dobry wybor w tej cenie. Obecnie nie ma aukcji na allegro z ta myszka, badz cierpliwy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Sorry, ze sie wtrace, ale potrzebuje natychmiastowej porady :!: Jestem teraz w Niemczech i mam troche kasy na mysz W gre wchodza 2 modele: Logitech MX 500 Microsoft Explorer 3.0 Cena jest podobna. I tak 50 zeta w stosunku do Polski taniej :wink: Nie wiem jak IE ale MX500 to zjaebista mycha,naprawde fajnie sie nia gra, nie wyobrazam sobie teraz kulki...aha i koniecznie kup sobie tam tez pozadna podkaldke steelPAD, fUnc, EverGlide ! ze slizgami!!! ja juz zamowilem :]. Jak jestes praworeczny to bierz :) zreszta IE tez jest chyba na prawa wyprofilowane, ne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 hmmmm RAZER :D dalmnie sprawa jest prosta jak niemasz kasy wez microsofta a jak chcesz doinwestowac kup mx300 lub 500 roznica pomiedzy tymi myszkami to daodatkowe przyciski i wyprofilowanie w mx500 w srodku maja to samo !! ja zasuwalem wiekszosc czasu na pilocie bardzo dobra mysz z tym ze ma nienajlepsza rozdzielczosc ale gra sie nia super wyglada tak jak mx300 i szczeze mowiac jestem tak bardzo przywiazany do tgo pilota ze bym wlasnie 3setke chiba kupil ale mam juz razera tak wiec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Jako gracz najlepszego polskiego klanu cs ( 8) ) moge ci polecic jedynie IE 3.0 ( sam taka mam ) i MX300. Imo MX500, MX700 sa za ciezkie. Wszystkie tansze optyki sie okropnie gubią, nie da sie na nich grac, wiec nie ma sensu ich kupowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Jako gracz najlepszego polskiego klanu cs ( 8) ) moge ci polecic jedynie IE 3.0 ( sam taka mam ) i MX300. Imo MX500, MX700 sa za ciezkie. Wszystkie tansze optyki sie okropnie gubią, nie da sie na nich grac, wiec nie ma sensu ich kupowac. qpie jakas kulkowa, a jak będe mial 150 zet to wtedy IE 3.0 /po co mam tracic 80 zet na taniego optyka, jak jest on gofno wart :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 GRRRRRR 80zł wydane na Intelli Optical to nie stracona forsa. Eh nie bede juz sie produkowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 GRRRRRR 80zł wydane na Intelli Optical to nie stracona forsa. Eh nie bede juz sie produkowal kurfa bo juz mnie wqrwjasz :/ to podaj mi linka jakiegos gdzie moge dostac ta mysz za 80 zet ? bo ja widzialem za 105 - 115, gosh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSTaH Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 logitech optyk - 75zl mirri ja gralem w najlepszym klanie Urban Terror ( 8) ) na kulkowej myszce szajsowego a4techa za 22 zl - jak ktos niema reflexu i niemysli taktycznie to i myszka niepomoze. I nierozumie cie o jakie gubienie sie myszki ci chodzi bo ja obecnie na tym tanim logitechu niezauwazylem efektu gubienia sie... czyzbym sie pogubil? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 logitech optyk - 75zl mirri ja gralem w najlepszym klanie Urban Terror ( 8) ) na kulkowej myszce szajsowego a4techa za 22 zl - jak ktos niema reflexu i niemysli taktycznie to i myszka niepomoze. I nierozumie cie o jakie gubienie sie myszki ci chodzi bo ja obecnie na tym tanim logitechu niezauwazylem efektu gubienia sie... czyzbym sie pogubil? :D zaqpilem tego wlasnie Logitecha B69 black optical jest zajebisty :) scrool chodzi lekko, profil bez zarzutu [ mi pasuje do dloni] optyka tez jest spoko, w tactical ops'a juz gram na niej nie ma porownania z kulkowa, ale thx za propozycje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Szczerze moge polecic MX310 - praktycznie to mniejsza, lzejsza wersja MX500, sprowadzilem z Niemiec kilka sztuk, sprzedam w cenie MX300. Polecam przeczytac recenzje (link w podpisie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Myszka musi byc na kablu ze wzgl. na czas reakcji, najdokladniejszymi myszkami sa Logitech'y MX'y polecam 300 i Dual Optical. Za to najbardziej czulymi sa Microsoftowskie np. Explorer'y. Osobiscie gram na Dualu i jest wypas :). Za ta cena bierz cos na laserze z Logitech'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 "laserze" 8O :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 no dobra teaz ja kupuje myszke i co wzioasc microsofta IE 3 czy logitecha MX300 ?? jakie sa parametry tych myszek rozdzielczosc itd ? za i przeciw tych myszek poprosze solidne argumenty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 eghmm a moze MX 500 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...