NetManek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Mam pytanie: jaka jest dobra temperatura dla takiego procesora ? Mam po 17 godzinach korzystania z kompa (non stop) 33 stopni. A jak wyłączę na chwilkę i trochę podziałam to od 29-30. Dobra temp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 To oczywiscie na niekreconym ? Zwazajac na temp. otoczenia jaka ostatnio panuje to masz git temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Niska ta temperatura ale Celerony zawsze słabo sie grzały. Napisał byś jeszcze jaką masz temperature otoczenia to mozna by powiedzieć coś więcej o tej temperaturze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Może masz klimatyzowany pokój? :) Jeżeli nie(bardziej prawdopodobne) to możesz spać spokojnie a nawet masz powód do dumy - temp jak najbardziej w porządku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 procek nie byl krecony i temperatura otoczenia jest ok. 25 stopni celcjusza ... a nie uzywam zadnego dodatkowego chlodzenia (tylko went. na procku ...). To mam powód do dumy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 no masz ale jak bys miał tyle na antku 1500+ 0.18 um to bys sopiero miał powód do dumy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 No wtedy to na pewno ;). Właśnie niedługo przymierzam się do zmiany mojego Celeronka na jakiegoś procka z firmy: AMD :). To może osiągnę taki wynik ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 więc mam pytanie : dlaczego ten celeron jest niepodkręcony ? podstawowa zmiana FSB ze 100 na 133 to podstawa. :D ale i tak po przejściu na Athlona komp dostanie niezłego kopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...