Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

raczej nie jest drozej...

swego czasu chcialem qpic przez znajomegow rosji palmtopa compaqa za niecale 1000zl... u nas kosztowal prawie 3000. Ale to bylo dawno, dawno temu... bedzie juz ze 3 lata :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny jakie widzialem w jakims .ru sklepie internetowym byly calkiem z kosmosu Duron 600 okolo 300zl :) ale poszukaj moze innych sklepow bo moze poprostu trafilem na jakis dziwny.

Jak tam są takie ceny to mykam tam sprzedać kompa :lol: zarobie jakieś 5000 pln i wracam do Polski po jakiś wypasiony sprzęt :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie taki procek to nie vodka :) Rosja jest krajem słabo rozwiniętym nie kupicie tam tanio ani w takiej samej cenie jak w polsce tam ludzie komputerów nie kupują bo ich na taki wydtaek nie stać więc ceny są kosmiczne chcecie kupić tanio to jedźćcie do stanów lub innego wysoko rozwiniętego państwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w krajach w ktorych przyrost narodowy BRUTTO jest wiekszy ceny sprzetu sa tez wieksze, tak wiece nam nie oplaca kupowac sie sprzetu np. we wloszech, a wlochom z kolei u nas sie oplaca. tak samo jest w rosji. nam warto tam kupowac, a im ju znie warto przyjechac na zkupki do polski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a kto przepije Polaka? Tylko Ruski :D

a tak BTW to w krajach bardziej zachodnich nasz narod jest uwazany nie tylko za pijakow ale takze za nierobow i zlodziei :(

Jak ja byłem na kursie językowym na malcie, to mi po prostu szczena opadła co oni o nas myślą. Nasz nauczyciel myślał, że u nas w Polsce przez cały rok śnieg leży i że tam prawie nikt nie mieszka. A o tym że u nas pijacy i złodzieje sami są to chyba każdy myślał z qumpli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja byłem na kursie językowym na malcie, to mi po prostu szczena opadła co oni o nas myślą. Nasz nauczyciel myślał, że u nas w Polsce przez cały rok śnieg leży i że tam prawie nikt nie mieszka. A o tym że u nas pijacy i złodzieje sami są to chyba każdy myślał z qumpli.

Ja konczac grac w Myth Of Soma (MORPG) jako ze bylem dosc bogaty tam zaczelem bawic sie przez ostatnie kilka dni lazac i rozdajac rzeczy oraz robiac quizy z cennymi nagrodami :) jakies zbroje, matierialy, bron :) Na wiekszosc pytan nikt nie potrafil odpowiedziec, na pytanie o najwieksze morze ludzie mowili o oceanach, stolica Polski to Praga lub Helsinki :) (sic!) i wiele innych ja bylem w szoku. A co do tej pogody to ja rowniez wiele razy (nie tylko tam w grze) spotkalem sie ze stwierdzeniem ze jest u nas zimno ;) jak gosciowi powiedzialem ze nie tak zimno bo 24C to powiedzial ze niemozliwe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ponawiam pytanie o ceny w Anglii....moze warto kupic tam pamiatki???wie ktos??i jakis link do sklepu chociaz internetowego w Anglii pliss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jeden przyklad z zycia :)

jak bylem w berlinie, zaszedlem do jakiegos marketu/duzego sklepu z RTV.

Pierwsze co przykulo moja uwage to wielka tablcia nad wejsciem z napisem - "POLAKU NIE KRADNIJ TU BYC KAMERA" 8O :lol:

Pokulalem.. :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...