Lasquens Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Siemano Sluchajcie chlopaki dostalem zadanie bojowe od kumpla i bede na tyle beszczelny ze poprosze was o pomoc. Kumpel ma jakegos starego ecsa (urzadzenie plytopodobne) i po updacie biosu ma mozliwosc wsadzenia p3 na starym jadrze (tym pierwszym nie znam nazwy) o maksymalnej czestotliwosci 1.1GHz. Macie moze pojecie gdzie mozna wychaczyc takiego proca (chodzi mi oadres w siecia albo cus) bylbym wdzieczny, dzieki z gory aha i nie fatygujcie sie pisac zeby na allegro bo tam juz sprawdzalem i gowno jest. pozdrowienia Lasq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Więc tak, "stare" P III były na jądrze Coppermain, a jeszcze starsze na Katmai. Aczkolwiek nie sądze by chodziło to u Katmai, bo one były tylko do bodajże 500 MHz. Sam mam płytke na BX'ie i szukałem jakiegoś nowszego procka. Niestety nie znajdziesz w sklepach i na aukcjach nic innego jak P III 1 GHz na magistrali 133 MHz (7,5 X 133). Gdzieś widziałem (chyba na Allegro) na magistrali 100 MHz, ale tego oficjanie w sprzedaży nie ma. Tak więc albo zaproponować kumplowi kupno P III ! GHz na magistrali 133 MHz, albo jeżeli jej nie obsługuje szukać okazji na Allegro, bądź spróbować na giełdzie (choć tam tego raczej już sie nie da znalejść, wiem bo prosiłem kumpla który tam ciągle bywa by poszukał). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Uff Dzieki bardzo i sory ze nie sprecyzowalem bo faktycznie chodzilo o p3 na magistrali 133 teraz tylko skad go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i za jaka cene ? any ideas ??? Lasq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...