Sareeenka Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Witajcie 🙈czy pomożecie wybrać mi laptop który będzie jednostka przenośną oraz podpinaną do monitora:-)?Dlatego może być nawet mniejszy monitor. Nie potrzebuje najdroższego sprzętu a sprytnego ,do tej pory pracowałam pare dobrych kat na starym hp i dawał radę 🙂Budżet do max 4000.Rozważam Lenovo IdeaPad Gaming,3-15 i5-11300H ktoś mi taki doradził https://www.x-kom.pl/p/690986-notebook-laptop-156-lenovo-ideapad-gaming-3-15-i5-11300h-16gb-512-rtx3050.html ale jest dość brzydki w swym wyglądzie i szukam coś z innej rodziny np Huawei lub Hp lub może innej o ładniejszym wyglądzie.Wiem,wiem to głupota,ale to tez ważne dla mnie 🤪Jeśli oczywiście ceny mnie przerosną kupię Lenovo, jeszcze szczypta zdrowego rozsądku we mnie jest 😂Proszę o Wasze opinie.Z góry dziekuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Dowolna używka Dell Precision - i będziesz zadowolony - w 4 tysiącach spokojnie się zmieścisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...