santa Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Mam plyte Shuttle AK31 ver. 3, duraka 1Ghz; mam zamalowane mostki L1 na procu, gdy mam mnoznik ustawiony na default jest standart 10x, gdy ustawie jaki kolwiek inny mnoznik (np. 8,5x; 12x) to jest 10,5x; dziwne nieprawdasz. Sprawdzic innego proca moge dopiero za tydzien, i mam nadzieje ze to wlasnie proc, ale gdyby to byla plyta sadzicie ze moge spokojnie ja reklamowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Odpowiedź jest jedna: źle zamalowane mostki.Jak źle zamalujesz to zwykle jakiś mnożników nie łapie (np. połówek).W sumie z taką sytuacją jak twoja sięnie spotkałem ale daję głowężę to mostki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 malowałem ze 3 razy mostki L1 pomaluj jeszcze raz pożądnie tak żeby popamietał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 polecam lakier do obwodoow drukowanych, paste srebrna do mikroskowpoow (ja ja mam, ale butelka kosztooje 350 zeta :/ ) , lub lakier do laczenia tych "obwodoow"/drucikoow na szybach samochodowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ... albo moj olowek...kazdy duron z mojej 'fabryki' opuszczal zaklad z odblokowanym mnoznikiem :)) (olowek rulz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 juz ze 4 razy, wczoraj nawet specjalnie sprawdzal "fachowca"; ale cos dziwnego mi sie przypomnialo, gdy ruszal za pierwszym razem to uruchomil sie z mnoznikiem 10,5, a przeciez bylo ustawienie "default" :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 to normalne przy zle zamalowanych nawet default, polacz je czyms innym niz oloowek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 dzieki; bede musial zobaczyc ta opcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...