KAZ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 jak przyśpieszyć zamykanie kompa pod win XP pro SP1 bo nie mam cierpliwosci do mojego kompa zamyka się chyba ze 30 sekund Jak zrobie reinstalkę to zamyka się ok jak nie wgram za dużo programów na ale jak już go zapełnie to klapa , próbowałem wywalać programy z autostarta i z uruchamiania w msconfig ale to nie pomogło jedyne co powoduje szybsze zamykanie to wyłączenie wszystkich usług w msconfig ale wtedy nie działa mi ani dzwięk ani internet więcej nie sprawdzałem bo pewnie jeszcze coś by się znalazło. proszę o poradę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 przy wylaczaniu wszystkie programy wylacz ! bedzie dobrze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ehh u mnie jest inaczej, w sumie zdarza mu sie wyłaczac długo ale z moim xp'kiem jest tak ze uruchamia sie z deka za długo :| Nastepuje nawet moment kiedy hdd nie działa a pasek przelatuje.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 W rejestrze da sie ustawic ile bedzie trwalo zamykanie programow Wlacz menadzera urzadzen i sprawdz ktory program zamyka sie ostatni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 W rejestrze da sie ustawic ile bedzie trwalo zamykanie programow Wlacz menadzera urzadzen i sprawdz ktory program zamyka sie ostatni No to może jakieś szczegóły w którym miejscu rejestru? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 No właśnie, bo ja też chciałbym to usunąć (problem). W%4wia mnie to, że muszę za każdym razem wszystko wyłączać .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Użyjcie XP Antispy jest tam opcja do szybkiego zamykania WinXP U mnie po tym trwa to około 10sek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Użyjcie XP Antispy jest tam opcja do szybkiego zamykania WinXP U mnie po tym trwa to około 10sek To u mnie tyle trwa normalnie, ale chciałem przyspieszyć, tak jak win 98, 2-3s i off był :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jeżeli macie przycisk power na klawiaturze to proponuje go uzywac, system zamyka sie szybciej. Jeżeli jakieś programy zamykaja sie długo to w rejestrze w kluczu HKEY_USERS.DefaultCONTROL PANELDesktop wartosc AutoEndTasks zmienic z 0 na 1 i wartosć WaitToKillAppTimeout zmniejszyc (czas w mili selkundach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Użyjcie XP Antispy jest tam opcja do szybkiego zamykania WinXP U mnie po tym trwa to około 10sek dzięki zainstalowałem i zamyka się dużo szybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 a do win2k co byscie mogli polecic ?? tzn jaki progs bo reszte juz mam ustawiona pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...