(D)jur(on) Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Taka polska baza najlepiej podkreconych prockow i nawet moze grafik.Kiedys to bylo ale niestety zdieli to. Z jakich przyczyn nie mam pojęcia. Kto jest za?? (to pytanie retoryczne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 a nie chodzi ci o takie cos jak jest na www.benchmark.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 niezupelnie ale blisko. starsci uzytkownicy wiedza doladnie o co mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 heh pamietam ze właziłem na tweaka po to by sprawdzac ta baze :/ Foum jeszcze nei było a newsow(?) nie czytałem :/ Jestem za Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 dzieki jestes pierwszy od kilku dni ktory jest za:) niestety sadzac po zainteresowaniu watkiem pomysl nie wypali:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ehh nie przesadzaj ;) Zaraz ktos krzyknie na liska to z ranca bedziesz juz mogł wstawiac swoje wyniki ;) Teraz raczej na pewno nie bedzie tego czegos bo jak wiadmomo mysql im sie wali :? Lub cos podobnego w serwerze.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 fajnie by bylo ale niestety wiem jak bedzie hehe:) trzeba walczyc o swoje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 No ja też jestem za :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 trzeba nas duzo wiecej tak aby "szefostwo" areagowalo i rozpatrzylo nasza prozbe pozytywnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Nasza trojka napisała z 1,5 % wszystkich postów wiec chyba liczymy sie tu co nie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ja tez jestem ZA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Nie no wsumie mogło by cos takiego być było by się czym pochwalić. JESTEM ZA!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 jestem za Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 heh pamietam ze właziłem na tweaka po to by sprawdzac ta baze :/ Foum jeszcze nei było a newsow(?) nie czytałem :/ Jestem za hehe... wtedy miałem celka i lookałem jak się kręci :] heh... to były czasy i całkiem inny tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Nasza trojka napisała z 1,5 % wszystkich postów wiec chyba liczymy sie tu co nie? ;)Mniej, tylko 1.06% :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Mateoosh wiec si epostaraj i ta norme 100 wyrabiaj ;) Tez własnie miałem (wciaz mam :/) celka i patrzac na wyniki userow probowałem ich doscignac ;) (433@541 :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Jestem za też . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Ja też jestem za ;-) Ale trzeba znalezc kogos kto chcialby napisac skrypt, ktory obslugiwalby automatycznie tą bazę. Ja niestety w te sprawy jestem ciemny i niespecjalnie ciagnie mnie do nauki tych rzeczy. Jezeli ktos z forumowiczow ma chec cos napisac i pomoc tweak'owi to niech skrobie na lisek@tweak.pl - tylko prosze o kontakt z osobami doswiadczonymi, zeby wszystko poszlo sprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jak juz Lisek jest za, to i JA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 No to niech sie ktos wezmie do roboty bo chce wystawiac juz swojego celka :) Ba teraz pentuma ale on sie nic niekreci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 w czym ma byc napisany skrypt w php?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...