NetManek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Czy mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wymontowac cd-roma i pomalowac go (posprejowac) jaka kolwiek farba (sprejem) ??? CZy nie uszkodzi sie zadna czesc wewnetrzna ? Jak to najlepiej zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Czy mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wymontowac cd-roma i pomalowac go (posprejowac) jaka kolwiek farba (sprejem) ??? CZy nie uszkodzi sie zadna czesc wewnetrzna ? Jak to najlepiej zrobic ?Chodzi Ci o panle przedni? Panelik sie zazwyczaj da zdemontowac :D - po kiego wala malowac calego CDika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ja mam pomalowanego inside, znaczy siem... rozkrecilem i tacke takze pomalowalem, czy to jest dla Ciebie w srodku? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jak chcesz pomalowac, to wyjmij cedeka, zdemontuj przedni panel i dzialaj ;) Ale powinienes to zrobic "profesjonalnie" tak zeby farba nie zaczela odpadac. Poczytaj w necie o przygotowywaniu i malowaniu powierzchni plastikowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jak chcesz pomalowac, to wyjmij cedeka, zdemontuj przedni panel i dzialaj ;) Ale powinienes to zrobic "profesjonalnie" tak zeby farba nie zaczela odpadac. Poczytaj w necie o przygotowywaniu i malowaniu powierzchni plastikowych. Na tym forum tez o tym pisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Na tym forum tez o tym pisze :) reed mowi(pisze) sie "jest napisane" a nie "pisze" :twisted: :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Czy mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wymontowac cd-roma i pomalowac go (posprejowac) jaka kolwiek farba (sprejem) ??? CZy nie uszkodzi sie zadna czesc wewnetrzna ? Jak to najlepiej zrobic ? Jesli wymontujesz cd-r z obudowy to gdy go pomalujesz napewno sie zje.bie. ;) Jak stwierdzili poprzednicy jezeli chcesz pomalowac panel to musisz go wymontowac a jezeli chcesz pomalowac obudowe cd-r to musialbys wyciagnac z niego wszystkie bebechy. a za pomoca opcji szukaj znajdziesz "przepis na malowanie" zarowno plastiku jak i metalu :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ja mam pomalowanego inside, znaczy siem... rozkrecilem i tacke takze pomalowalem, czy to jest dla Ciebie w srodku? ;) cos slyszalem, ze czarna tacka pozytywnie wplywa na jakosc nagranych plyt cdr (rozpraszanie swiatla las czy cus :? :roll: )Robili nawet takie nagrywajki... Moze swoja tez pomaluje na black :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Na tym forum tez o tym pisze :) reed mowi(pisze) sie "jest napisane" a nie "pisze" :twisted: :wink: pozdro ... ja pisze, Ty piszesz ........... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Na tym forum tez o tym pisze :) reed mowi(pisze) sie "jest napisane" a nie "pisze" :twisted: :wink: pozdro ... ja pisze, Ty piszesz ........... :o My piszemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Na tym forum tez o tym pisze :) reed mowi(pisze) sie "jest napisane" a nie "pisze" :twisted: :wink: pozdro ... ja pisze, Ty piszesz ........... :o My piszemy :D Wy tez ?? 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Wszyscy piszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Mowi sie zarowno pisze jak i jest napisane.. Obie formy sa poprawne, od niedawna, ale sa. Takze jak ktos nie wie to nie powinien udzielac glupich uwag. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Mowi sie zarowno pisze jak i jest napisane.. Obie formy sa poprawne, od niedawna, ale sa. Takze jak ktos nie wie to nie powinien udzielac glupich uwag. Pozdrawiam My tez pozdrawiamy :P :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Wiesz Spider to do tego goscia co dowiedzial sie,ze mowi sie "jest napisane", ale nie dowiedzial sie, ze mowi sie rowniez "pisze" i cwaniakuje.. Zeby nie bylo jakis ekscesow. BTW : Sympatyczna ta wasza stronka Spider.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Podobno można też już mówić "poszłem" czy "swetr", ale ja dalej będę za to deptał po stopach i wyrywał włosy z nosa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ??? co ??? tak ubabrac nasz jezyk ??? Boże ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Podobno można też już mówić "poszłem" czy "swetr", ale ja dalej będę za to deptał po stopach i wyrywał włosy z nosa :>tjaaa ... nawet nie strasz... za niedlugo moze jeszcze bedziemy mogli mowic "szlem laka , kwiaty pachly , ona mnie odepchla wiec weszlem do domu , trzaslem drzwiami, pierdlem , zyglem i wyszlem bo chamstwa nie zniese " ( czy jakos tak ).... co do upierdliwosci... jedyne co mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia to jak mowia MI ze sie mowi "MNIE" a nie "MI"... A JA WAM POWIEM! "MNIE" to sie KOSZULA! Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Tak oczywiste rzeczy jak "poszedłem " to tez mnie denerwuja, ale pisze czy jest napisane to juz inna sprawa... Ale to nie jest forum jezyka polskiego, wiec dajmy sobie spokoj. ( Dzisiaj na onecie w info jakis dziennikarz napisal "znikli" :)) ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...