Newell McCullough Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 Cześć przyjaciele, Ostatnio mam problem z komputerem z systemem Windows 10. Centrum akcji systemu Windows nie działa poprawnie.. Właściwie zaktualizowałem system kilka dni temu, a potem pojawił się problem. Czy ktoś mógłby mi pomóc w rozwiązaniu problemu? Wszelka pomoc byłaby bardzo mile widziana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newell McCullough Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2022 Nie dostając żadnej odpowiedzi, szukałem w Google i natknąłem się na ten post. Stąd podążałem za 2 metodami. Najpierw zmieniłem nazwę pliku UsrClass.dat, a następnie zarejestrowałem centrum akcji za pomocą PowerShell. Po całkowitym wykonaniu procesu ponownie uruchomiłem komputer i sprawdziłem, czy centrum akcji systemu Windows działa, czy nie. To jest fantastyczne; Nie mam już żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...