Mr.Martin Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 http://www.thermaltake.com/products/chipset/tiger.htm Czy ktos orientuje sie gdzie mozna taki kupic wysylkowo? - chodzi mi o sklepy polskie Lub moze ktos zna jakis inny podobny cooler do chipsetu plyty glownej- warunek musi posiadac takie zapinki ( klipsy w postaci precikow) jak na tym co na fotografii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 kombinerki, 30 cm drutu (np szprycha rowerowa) i 5 minut roboty - tak dorobisz zapinki. dostawiasz najzwyklejszy cooler o interesującym cię rozmiarze i chłodzonko gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Zajrzyj na www.cennikpc.com , tam w ofercie widnieje taki coller.Jak go zamowisz to zobacz czy dalo by sie go zalozyc na plyte z otworami pod radiator i czy jest glosny. Odpisz na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Na WGK jest jedno stoisko i maja tam ten coolerek. Tez bym takie cacko chciał, ale stwierdziłem, ze pewnie nie jest tak znowuż wydajniejsze od czegokolwiek, a wiatraczek na pewno swoje decybele ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 A nie mozesz kupic innego, latwiej dostepnego coolera (ZALMAN NB47J) i przykleic ja na tasme termo? Ja tak przytwierdzilem owego zalmana na mojego ECS'a (tak dla ambicji), bo tam wogole nie ma dziurek i trzyma sie super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Na WGK jest jedno stoisko i maja tam ten coolerek. Tez bym takie cacko chciał, ale stwierdziłem, ze pewnie nie jest tak znowuż wydajniejsze od czegokolwiek, a wiatraczek na pewno swoje decybele ma... POnoć tylko 23db :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...