jamie Posted May 14 Report post Posted May 14 Heja, hej, mam pytanie, co doradzacie - iPhone 12 mini czy 13 mini? Aktualnie mam 11, za duży to dla mnie telefon jest, szukam czegoś mniejszego z dobra bateria, reszta nie ma znaczenia. Wiem ze cudów i tak nie osiągnę jeśli chodzi o baterie w IP, ale po 1,5 roku w jedenastce mam 88% baterii, starcza to na pół dnia intensywnego przeglądania neta w weekend. Na tyg telefon ładuje tylko na noc. No i telefon katowany tez włączonym bt z uwagi na miband. Ponadto lte włączone ciagle. Co doradzacie? Może jakiś inny IP? Max 3500. I żeby był mniejszy w ręce niż 11. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kaudos Posted June 1 Report post Posted June 1 (edited) Osobiście brałbym 13 Mini, dlaczego? - Lepsze aparaty - Pojemniejsza bateria - Dłuższe wsparcie Wydajnościowo będzie to samo przez najbliższe 2 lata. Miałem oba urządzenia i 13 Mini trzyma zauważalnie dłużej, z kondycją baterii na poziomie 100% osiągam średni sot na poziomie 6-7h przy sparowanym Apple Watch, stale włączonym LTE/Wifi/Bluetooth i częstym przeglądaniu social media itd. Z mniejszych daje radę jeszcze SE - który obecnie mozna dorwać w cenie nawet 2k. Jak w ispot https://ispot.pl/iphone-se-bialy Edited June 2 by kaudos Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
olaf444 Posted June 1 Report post Posted June 1 Też polecam mini 13. ____________________________ Ranking telefonów Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...