Shogune495 Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Mam taką sprawę chce zrobić stacje roboczą opartą na Lenovo ThinkStation S30 płyta jest pod X79 i lga2011. Czy będzie problem ustawienia dwóch dysków w raid 0 pod boot manu? Adapter chciałem wykorzystać z ali. czy będę musiał modować BIOS czy zadziała normalnie bez problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Czy w BIOS masz opcje bifurkacji dla slotu PCIe? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogune495 Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 36 minut temu, radiergummi napisał: Czy w BIOS masz opcje bifurkacji dla slotu PCIe? nie wiem jeszcze, szczerze bo zamówiłem go dopiero i przyjdzie 24 maja chciałem po zamawiać części do niego wcześniej i liczyłem że ktoś wie. Pod płytami huananzhi pod x79 normalnie występowały dyski M.2. ale jeśli chodzi o to lenovo to nie pojęcia, 24 będę widział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ascendant_falafel Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 https://forums.lenovo.com/t5/ThinkStation-Workstations/Release-PCIe-bifurcation-feature-Lenovo-D30-workstation/m-p/5048255 Nie zadziała. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...