Skocz do zawartości
marcin77

pomomcy, połamałem zaczep od p4 !!

Rekomendowane odpowiedzi

pierwszy raz mi się zdarzyło, zaznacze że nie pierwszy raz zdejmowałem wentyl pod p4, robiłem to jak zwykle, i po prostu pstryk i poszło w cholere :x , da się to przykleić, czy da się kupić, czy cokolwiek zrobić z tym ??, bo chyba mobo nie będe musiał odkupić :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwszy raz mi się zdarzyło, zaznacze że nie pierwszy raz zdejmowałem wentyl pod p4, robiłem to jak zwykle, i po prostu pstryk i poszło w cholere  :x , da się to przykleić, czy da się kupić, czy cokolwiek zrobić z tym ??, bo chyba mobo nie będe musiał odkupić  :oops:

ten kawalek plastiku mozna kupic w niektorych sklepach komputerowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z przyklejeniem nie powinno byc klopotu. Kropelka w ruch i po sprawie. Tylko uwazaj, zeby nie upackac mobo ;)

kleje typu kropelka czy jakiś super glu nie bardzo się moim zdaniem nadają gdyż są wrażliwe na temperaturę po prostu przy wyższej temperaturze się rozklejają a pozatym jaj już chcesz dobry klej szybkoschnacy to polecam LOCLID czy jakoś tak jest rewelacyjny pakowny w buteleczkach ok 10ml to też jest klej typu super glue ale ten klei pęknięte przedmioty a nie tylko palce robi go bodajze Henkel ale ciężko go kupić w sklepie bo jest to klej przemysłowy i rozprowadzany jest przez akwizytorów bezpośrednio po zakładach np: samochodowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...