dziodzio Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Zainstalowaem sobie red hat'a i nie mam dzwieku. Gdy uruchamiam soundcard detection to test sound sychac ale gdy juz chce posluchac plyty audio lub mp3 to sie nie da. W czym moze tkwic problem skoro soundcard detect moze uzywac tej karty w celu zagrania dzwieku testowego a juz xmms nie. PS. Moja karta dzwiekowa to SoundBlaster Audigy Player Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 - zle pytanie - zle zadane www.groups.google.com opcje ustaw group: *linux* jezyk polski poczytaj... to jest tak rozlegly temat ze nie jest Ci wstanie nikt pomoc szczegolnie ze zadnych logow nie dajesz ani nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 jesli masz RH 9 to xmms domyslnie ma wylaczona obsluge mp3 ;) taki prezent od RedHata ;D alle jesli to nie tego wina (bo z audio cd to niema nic wspolnego) to niewiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziodzio Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 thx 4 help zainstalowałem sobie plugin xmms-mpg123 i teraz dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...