marcin121 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 Witam wszystkich otóż w niedalekim czasie przymierzam się do zakupu laptopa który będzie służył zarówno do pracy ,,sklep internetowy'' i czasami wieczorami do gier.Do sklepu jak pójdę to mi słabo doradzą i dlatego pytam tutaj.Podpowiedzcie mi Jaka marka i model laptopa będzie najlepszy w moim przypadku zależy mi też na tym aby nie trzeba było go co chwilę ładować noi żeby płynnie pracował. BUDŻET 5000zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSkul Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Jeśli jeszcze poszukujesz laptopa to możesz sobie sprawdzić te opcje: RTX3060/I5/16/500 Troszkę ponad budżet, ale bardzo dobry model. Sam mam dokładnie ten sam i jestem bardzo zadowolony. Wszystko szybko się ładuje. Na samej baterii daje radę pracować jak jestem na studiach około 5h. Do grania też świetny, śmigam sobie w F1 2021 na ultra z maksymalnym RT i bez problemu, WRC 8 ultra bez problemu. Generalnie na ten moment nie miałem z nim wgl problemów. Do tego masz dwa złącza SSD M.2, więc możesz dołożyć 2 dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skankster Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2022 On 6/9/2022 at 3:32 PM, iSkul said: Jeśli jeszcze poszukujesz laptopa to możesz sobie sprawdzić te opcje: RTX3060/I5/16/500 Troszkę ponad budżet, ale bardzo dobry model. Sam mam dokładnie ten sam i jestem bardzo zadowolony. Wszystko szybko się ładuje. Na samej baterii daje radę pracować jak jestem na studiach około 5h. Do grania też świetny, śmigam sobie w F1 2021 na ultra z maksymalnym RT i bez problemu, WRC 8 ultra bez problemu. Generalnie na ten moment nie miałem z nim wgl problemów. Do tego masz dwa złącza SSD M.2, więc możesz dołożyć 2 dysk. Też uważam, że jest to dobra propozycja w tej cenie. W zupełności wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...