johnyz Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 Na początek chcialem się przywitać, forum z różnym natężeniem czytywałem ale pierwszy raz chciałbym poddać coś pod dyskusję . Mam mozliwość sprowadzenia sobie przy okazji wycieczki do USA sprzętu. Chcialbym przywieźc laptopa do gier, 15 w ostateczności 17 cali. Czy w ogóle warto robić taki manewr czy lepsze ceny tam to już przeszłość? Zdaję sobie sprawe z ew problemów w kwestii gwarancji ale może cena wynagrodzi tę niedogodność. Budzet ok 1500 $. Co sądzicie o ASUS TUF Gaming F15 (2022) Gaming Laptop, 15.6” 300Hz FHD Display, Intel Core i7-12700H, GeForce RTX 3060, 16GB DDR5, 1TB PCIe SSD, Thunderbolt 4, Wi-Fi 6, Windows 11 Home, Mecha Gray, FX507ZM-ES74 Jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSkul Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Z informacji jakie posiadam to wiem, że Asusy są dość mało wdzięcznymi laptopami, a zwłaszcza linia TUF. 1500 $ to teraz około 6k. Teraz niedużo drożej w Polsce dorwiesz modele na 12 gen z ekranami 3k 165 hz albo 240hz ewentualnie nawet OLED. Natomiast jak sam mówisz gwarancja wtedy obowiązuje w USA więc musisz podesłać laptopa do USA. Jak uważasz, ale ja chyba bym nie kupował takiego modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...