drake87 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Wiecie nie bardzo się znam na modelach z zintegrowaną kartą, a posiadam taką płytę która ma zintegrowaną kartę graficzną. Moje pytanie to [na płycie jest wejscie AGP ale nie wiem ile razy] czy da się zamontować na tę płytę swoją własną kartę geforce2 mx 400+ 64mb sd ram i jak to zrobić? normalnie? Płyta jest na dd-rach. Szukam waszej pomocy :cry: Aha i czy ddery nie pogryzą się z sd ramami na karcie ? czy to bez znaczenia 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Wiecie nie bardzo się znam na modelach z zintegrowaną kartą, a posiadam taką płytę która ma zintegrowaną kartę graficzną. Moje pytanie to [na płycie jest wejscie AGP ale nie wiem ile razy] czy da się zamontować na tę płytę swoją własną kartę geforce2 mx 400+ 64mb sd ram i jak to zrobić? normalnie? Płyta jest na dd-rach. Szukam waszej pomocy :cry: Aha i czy ddery nie pogryzą się z sd ramami na karcie ? Aż takich dużych zębów nie mają chyba :P :P :P A tak poważnie to nie powinno byż problemu z podłączeniem karty graf w slot agp, trzeba wyłączyć ew. w biosie kartę zintegrowaną z płytą Najlepiej sprawdz w instrukcji płyty i mógłbyś podać w poście jaki to model. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Wiecie nie bardzo się znam na modelach z zintegrowaną kartą, a posiadam taką płytę która ma zintegrowaną kartę graficzną. Moje pytanie to [na płycie jest wejscie AGP ale nie wiem ile razy] czy da się zamontować na tę płytę swoją własną kartę geforce2 mx 400+ 64mb sd ram i jak to zrobić? normalnie?Wkładasz kartę w AGP i wszystko powinno ruszyć. Z tego co pamiętam nic nawet w biosie nie musisz grzebać - po włożeniu dodatkowej karty ta na płycie się wyłącza. Tylko nie zapomnij przepiąć monitora na nową kartę :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake87 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Dziękuwa!! jesteście boscy !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...