MIWAJ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam Jestem na etapie zakladania radiatorow na pamiatki na karcie graficznej, nie wiem jesdnak czym je posmarowc ??? Czy pasta na bazie srebra - popularny Titan jest bezpieczny ??? Czy moze polecacie cis innego Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 zaklej nozki scalakow tasma i smaroj czm chcez moze byc titan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam Jestem na etapie zakladania radiatorow na pamiatki na karcie graficznej, nie wiem jesdnak czym je posmarowc ??? Czy pasta na bazie srebra - popularny Titan jest bezpieczny ??? Czy moze polecacie cis innego Dzieki za pomoc jakie masz te radiatory? kupne czy jakieś "samoroby"? jaka grafa? skoro chcesz użyc pasty Titana a nie żadnego kleju termoprzewodzącego, to jak chcesz je przymocować do grafy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Najprościej użyć taśmy termoprzewodzącej... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Zwykły silikon wystarczy. Ten Titan nie przewodzi prądu, sprawdzałem miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 przewodzi ale słabo, lepiej nie ryzykować. ja mam na białą pastę silikonową, a że pamięci mam po obu stronach grafy to radiatory sądociskane sprężyną w kształcie litery U wykonaną ze szprychy rowerowej :D . trzyma się idealnie, łatwo zdjąć (bez kleju) i jest skuteczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIWAJ Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 jakie masz te radiatory? kupne czy jakieś "samoroby"? jaka grafa? skoro chcesz użyc pasty Titana a nie żadnego kleju termoprzewodzącego, to jak chcesz je przymocować do grafy? radiatory pociete z duzych alu po pentium , grafa 9100 radek, nie potzrebuje kleju , zastosuje patent "AMD Rulezz" na U ze szprychy rowerowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 jakie masz te radiatory? kupne czy jakieś "samoroby"? jaka grafa? skoro chcesz użyc pasty Titana a nie żadnego kleju termoprzewodzącego, to jak chcesz je przymocować do grafy? radiatory pociete z duzych alu po pentium , grafa 9100 radek, nie potzrebuje kleju , zastosuje patent "AMD Rulezz" na U ze szprychy rowerowej Zastosuj patent z tasma termoprzewodzaca. Bardzo estetycznie a przy okazji wydajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Jeżeli chodzi o radiatorki to się polecam 8) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39211 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIWAJ Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zastosuj patent z tasma termoprzewodzaca. Bardzo estetycznie a przy okazji wydajnie. Nie wiem reed gdzie nabyc taka tasme termo , rozne tez sa opinie na jej temat ???, Wiec skad ja wziac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zastosuj patent z tasma termoprzewodzaca. Bardzo estetycznie a przy okazji wydajnie. Nie wiem reed gdzie nabyc taka tasme termo , rozne tez sa opinie na jej temat ???, Wiec skad ja wziac ? Na naszym forum sprzedawal (nie wiem czy jeszcze sprzedaje) tasme termoprzewodzaca user : Rosio Tasma jest zajebista, to tak jakby tylko film silikonowy, niesamowicie dobrze klejacy. Zakupilem od Rosia ta tasme i jestem zadowolony. Wazne jest tez to ze, mozna zawsze bez sladow usunac radiatorki przyklejone na niej. Wielu z nas kupilo ta tasme, i nie przeczytalem ani jednego posta w ktorym by ktos na nia narzekal. Zagadaj do niego na PW lub na forum gieldowym looknij, http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37951 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 titan przewodzi prad spalilem jedna mala kapka mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 dlatego ja smarowałem białą silikonową :D tylko na procku mam srebrną pastę, wcześniej na GPU w GF2MX400 też była ale teraz zostałem przy silikonowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...