Skocz do zawartości
polii

PTR -bardzo niskie ceny!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądałem opinie nt tego sklepu w przyklejonych topicach ale niestety nic co by mnie interesowało nie znalazłem.

Otóż niedawno sklep zmienił swoją witrynę internetową. W cenniku doszło wiele nowych towarów i tak np:

http://www.ptr.pl/sklep/artykul.php?ad=&id=6227 -gf3 ti200 243.99 zł

http://www.ptr.pl/sklep/artykul.php?ad=&id=6839 -gf2gts 121.38 zł

Wydaje mi się to podejrzane ponieważ piszą że to ceny brutto! Wysłałem do nich maila z kilkoma pytaniami i po tygodniu!!! czekania otrzymałem odp ale niestty tylko na niektóre z pytań a o to najważniejsze czy to napewno ceny brutto nie.

Co sądzicie o tym?

Czy ktoś u nich kupował?

Jeśli tak to z jakim skutkiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem WIELKĄ przyjemność robić u nich zakupy i to niejednokrotnie. Bardzo kontaktowi ludzie !!!! Znają się na rzeczy i można sie od nich wiele dowiedzieć.

Co do cen to faktycznie mają najtaniej w mieście, wystarczy pokazać cennik, że ktoś inny ma taniej i już obniżka. Przebijają często nawet MediaMarkt !!

Jak kupujesz zestaw to masz 3 miesiące modernizacji (doplacasz tylko rozniece z cennika)

Zeby niebyło słodko to czasem trzeba czekac z serwisem do 14 dni, ale to nie tylko ich wina

BTW Przepisy daja teraz 21 dni, ale u nich po 14 dniach dostałem new sprzet !!

Kucze wypadło jak reklama, ale stwierdzam fakty !! Poza tym lubie jak kupuje w POLSKIIEJ firmie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jestem Administratorem strony PTR'u i musze powiedziec ze te ceny są cenami brutto i zapraszam do kupowania. Jest to ostateczna cena jaką zapłacisz, no jeszcze za przesylke.

Co do MM to w łodzi mieli wielką tablice z jakims monitorem z napisem "taniej niż w PTR" jednak nie mieli taniej - oszukiwali, w ptr cena tegp produkty wynosiła ok 40 zł mniej, jak ktos nie wierzy to moge podeslac zdjecia ze takowy napis sie tam znalazł. I ceny w PTR sa napewno nizsze niz w MM a jak wyzsze to zawsze u nas jest gwarancja najniższej ceny. :) więc zapraszam do korzystania z naszego sklepu internetowego i do odwiedzania naszych stoisk (juz ponad 30) i do robienia tam zakupów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem WIELKĄ przyjemność robić u nich zakupy i to niejednokrotnie. Bardzo kontaktowi ludzie !!!! Znają się na rzeczy i można sie od nich wiele dowiedzieć.

Co do cen to faktycznie mają najtaniej w mieście, wystarczy pokazać cennik, że ktoś inny ma taniej i już obniżka. Przebijają często nawet MediaMarkt !!

Jak kupujesz zestaw to masz 3 miesiące modernizacji (doplacasz tylko rozniece z cennika)

Zeby niebyło słodko to czasem trzeba czekac z serwisem do 14 dni, ale to nie tylko ich wina 

BTW Przepisy daja teraz 21 dni, ale u nich po 14 dniach dostałem new sprzet !!

Kucze wypadło jak reklama, ale stwierdzam fakty !!  Poza tym lubie jak kupuje w POLSKIIEJ firmie !!!

A jak z zamawianiem przez neta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi