polii Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Przeglądałem opinie nt tego sklepu w przyklejonych topicach ale niestety nic co by mnie interesowało nie znalazłem. Otóż niedawno sklep zmienił swoją witrynę internetową. W cenniku doszło wiele nowych towarów i tak np: http://www.ptr.pl/sklep/artykul.php?ad=&id=6227 -gf3 ti200 243.99 zł http://www.ptr.pl/sklep/artykul.php?ad=&id=6839 -gf2gts 121.38 zł Wydaje mi się to podejrzane ponieważ piszą że to ceny brutto! Wysłałem do nich maila z kilkoma pytaniami i po tygodniu!!! czekania otrzymałem odp ale niestty tylko na niektóre z pytań a o to najważniejsze czy to napewno ceny brutto nie. Co sądzicie o tym? Czy ktoś u nich kupował? Jeśli tak to z jakim skutkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 nikt u nich nie kupował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Miałem WIELKĄ przyjemność robić u nich zakupy i to niejednokrotnie. Bardzo kontaktowi ludzie !!!! Znają się na rzeczy i można sie od nich wiele dowiedzieć. Co do cen to faktycznie mają najtaniej w mieście, wystarczy pokazać cennik, że ktoś inny ma taniej i już obniżka. Przebijają często nawet MediaMarkt !! Jak kupujesz zestaw to masz 3 miesiące modernizacji (doplacasz tylko rozniece z cennika) Zeby niebyło słodko to czasem trzeba czekac z serwisem do 14 dni, ale to nie tylko ich wina BTW Przepisy daja teraz 21 dni, ale u nich po 14 dniach dostałem new sprzet !! Kucze wypadło jak reklama, ale stwierdzam fakty !! Poza tym lubie jak kupuje w POLSKIIEJ firmie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam Jestem Administratorem strony PTR'u i musze powiedziec ze te ceny są cenami brutto i zapraszam do kupowania. Jest to ostateczna cena jaką zapłacisz, no jeszcze za przesylke. Co do MM to w łodzi mieli wielką tablice z jakims monitorem z napisem "taniej niż w PTR" jednak nie mieli taniej - oszukiwali, w ptr cena tegp produkty wynosiła ok 40 zł mniej, jak ktos nie wierzy to moge podeslac zdjecia ze takowy napis sie tam znalazł. I ceny w PTR sa napewno nizsze niz w MM a jak wyzsze to zawsze u nas jest gwarancja najniższej ceny. :) więc zapraszam do korzystania z naszego sklepu internetowego i do odwiedzania naszych stoisk (juz ponad 30) i do robienia tam zakupów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Miałem WIELKĄ przyjemność robić u nich zakupy i to niejednokrotnie. Bardzo kontaktowi ludzie !!!! Znają się na rzeczy i można sie od nich wiele dowiedzieć. Co do cen to faktycznie mają najtaniej w mieście, wystarczy pokazać cennik, że ktoś inny ma taniej i już obniżka. Przebijają często nawet MediaMarkt !! Jak kupujesz zestaw to masz 3 miesiące modernizacji (doplacasz tylko rozniece z cennika) Zeby niebyło słodko to czasem trzeba czekac z serwisem do 14 dni, ale to nie tylko ich wina BTW Przepisy daja teraz 21 dni, ale u nich po 14 dniach dostałem new sprzet !! Kucze wypadło jak reklama, ale stwierdzam fakty !! Poza tym lubie jak kupuje w POLSKIIEJ firmie !!! A jak z zamawianiem przez neta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...