kuba_kubi Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) Witam, Jestem na etapie robienia małej strony nie wiem jak sobie komunikatem o bezpieczeństwie witryny przez który nie wgrywają się obrazki ... Ktoś wie jak temu zaradzić ? Edytowane 28 Czerwca 2022 przez kuba_kubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chloru Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Poczytaj o certyfikatach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_kubi Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 @Chloru no właśnie wydawało mi się że wszystko jest ok, certyfikat pokazuje że nie ważny ale w opisie pokazuje że ważny do maja 2023r .... Na co radzisz zwrócić uwagę, w czym konkretnie może być problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chloru Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 https://embeddedcomputing.com/technology/security/software-security/how-ssl-certificate-validation-works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...