nem Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Spotkałem się z dziwnym problemem na moim domowym celeronie. Jest tam zainstalowany system windows 2000 z dodatkiem service pack 4. W ustawieniach zasilania nie da się jak kiedyś włączyć obsługi hibernacji. Czy ktoś spotkał się już z takim problemem? Co może być tego przyczyną? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jak miałem starą płyte z Celeronem to miałem raz zainstalowane stery do dzwięku niekompatybilne z hibernacją. W folderze windows(domyslnie winnt) popwinien być plik nohibernate lub jakoś podobnie(nie pamiętam jak dokładnie), w którym bedzie napisane dlaczego wyłaczona jest funkcja hibernacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Dzięki wielkie! Sprawdzę jak wrócę do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...