FumFel_20 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam. Sytuacja mie przycisnęła i muzę sie pozbyć/sprzedać moje chłodzenie wodne :( .Poprostu mi kasa potrzebna :? Prosił bym waś o wycene ile bym za to wziął, tak żęby nie szkuać łosia tylko żeby dlamnie było ok i dla drugiej strony też...... Wieć tak : Blok wodny zakupiony z www.bloki.republika.pl typ GK-2/20/N czyli 20 kanalików w środku (widzę że juzniema go na stanie) POjemnik od Matego 1.4L : POmpka tez zakupiona u Matego ( Pompka Aquarium Systems MJ1000] : Nagrzewnica to lubliniarka zakupiona z motorazycyjnym : Wymiary: Długość: 275 mm ( *305) Szerokość: 142 mm ( *150) Wysokość: 44 mm ( *62) Średnica rurek wylotowych:16 mm *- wymiary z ramką Mogę dożucic też troszkę węża 12/16 na którym moje wc sieopiera.Do nagrzewnicy dodam też 2 wiatraki 80x80x25 Dzieki za pomoc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 LOL HEHAHEHHAHEHHAHEHHA ; D NIIEE WYTRZYMAMMMMMM AAAAAAHAAAAAAHAHHAHHAHAAHAHAH ZZAA COOOOOOOOOO ;(((( P!55 : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 LOL HEHAHEHHAHEHHAHEHHA ; D NIIEE WYTRZYMAMMMMMM AAAAAAHAAAAAAHAHHAHHAHAAHAHAH ZZAA COOOOOOOOOO ;(((( P!55 : D 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 LOL HEHAHEHHAHEHHAHEHHA ; D NIIEE WYTRZYMAMMMMMM AAAAAAHAAAAAAHAHHAHHAHAAHAHAH ZZAA COOOOOOOOOO ;(((( P!55 : D 8O Okres ochrony troli sieskończył :?: Na sprzęcie jak w podpisie (proc) mam teraz w upalne dni 40 stopni wiec nie jest źle ihmo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 LOL HEHAHEHHAHEHHAHEHHA ; D NIIEE WYTRZYMAMMMMMM AAAAAAHAAAAAAHAHHAHHAHAAHAHAH ZZAA COOOOOOOOOO ;(((( P!55 : D 8O Okres ochrony troli sieskończył :?: Na sprzęcie jak w podpisie (proc) mam teraz w upalne dni 40 stopni wiec nie jest źle ihmo.... Co ty woogole do mnie rozmawiasz :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 LOL HEHAHEHHAHEHHAHEHHA ; D NIIEE WYTRZYMAMMMMMM AAAAAAHAAAAAAHAHHAHHAHAAHAHAH ZZAA COOOOOOOOOO ;(((( P!55 : D O tym :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 LOL HEHAHEHHAHEHHAHEHHA ; D NIIEE WYTRZYMAMMMMMM AAAAAAHAAAAAAHAHHAHHAHAAHAHAH ZZAA COOOOOOOOOO ;(((( P!55 : D O tym :?: Okres ochrony troli sieskończył To brzmialo jak jakis diss z twojej strony... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 LOL HEHAHEHHAHEHHAHEHHA ; D NIIEE WYTRZYMAMMMMMM AAAAAAHAAAAAAHAHHAHHAHAAHAHAH ZZAA COOOOOOOOOO ;(((( P!55 : D 8O :? :roll: co to ma byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 LOL HEHAHEHHAHEHHAHEHHA ; D NIIEE WYTRZYMAMMMMMM AAAAAAHAAAAAAHAHHAHHAHAAHAHAH ZZAA COOOOOOOOOO ;(((( P!55 : D 8O :? :roll: co to ma byc Glosny smiech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Was to chyba pojebało zupełnie :/ Nagrzewniczka - 50zł, Blok - 40zł, pompka 50zł. Jak się postarasz to może za wszystko weźmiesz 200zł (Allegro rulez ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Was to chyba <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ło zupełnie :/ Nagrzewniczka - 50zł, Blok - 40zł, pompka 50zł. Jak się postarasz to może za wszystko weźmiesz 200zł (Allegro rulez ;) )albo sprzedaj tak jak ja :D czyli wczesniej miałem zmodyfikowane CPC sprzedałem znajomemu z zamontowaniem w kompie za 200zł (blok polemnik chłodnica itp) raz na miesiąc mu wody dolewam bo sam nie umie.a ze to duron 800 nie krecony to chłopak jest wniebowziety z ciszy.(bo o to mu chodziło) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 LOL HEHAHEHHAHEHHAHEHHA ; D NIIEE WYTRZYMAMMMMMM AAAAAAHAAAAAAHAHHAHHAHAAHAHAH ZZAA COOOOOOOOOO ;(((( P!55 : D 8O Okres ochrony troli sieskończył :?: Na sprzęcie jak w podpisie (proc) mam teraz w upalne dni 40 stopni wiec nie jest źle ihmo.... Ze co? 40 C to moze i masz ale w IDLE, w takie upaly - jaja se robisz??? - ja na AC mam 6-7 C wiecej niz wiosna, a nie wspomne o zimie Chorego? :D 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 mówie tu oczywisćie o graniu a nie o prime lub cpu burnie :) Ale tak jest, jestem za stary zęby kłamać lub tym podobne....... Kwiecień wiem zę nie wezme za o dużo ale naprawde mi kasa potrzebna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 a ile za sam pojemnik, bo mnie sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 a ile za pompkę??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Chciałem sprzedać całosć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 spider - jest calkiem goraco , ale temperatura proca (po 5 godzinach pracy - czyli grania w MTA) nie wzrosla powyzej 40C. Nie wiem , moze mam jakies dziffne wc .. ale na tyle wychodzi ... Spoko - na super pi wyjdzie wiecej ;-) Wiec nie nabijaj sie z kolesia ktory twierdzi , ze ma 40C ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...