Jur007 Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2022 Nie startuje mi w32tm. Komenda w32tm /register zwraca błąd The following error occurred: Odmowa dostępu. (0x80070005) Przechodząc do usług WSZYSTKO jest zablokowane: Pytanie jak to w ogóle ruszyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gormar Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2022 Nieco dziwne. A co pokazuje tobie panel sterowania w sekcji "Data i godzina"? Kliknij PPM na zegarze w zasobniku systemowym vel Tray i z menu kontekstowego wybierz Ustaw datę/godzinę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jur007 Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2022 Próbowałem z ukrytego konta administratora, ale też nie ma uprawnień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gormar Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2022 Jak przez mgłę przypominam sobie, że kiedyś również spotkałem się z podobnym problemem. Ale nie wiem czy nie był on związany z inną przypadłością Windowsa 10, gdy nie potrafił on wykryć połączenia internetowego i przez to wiele aplikacji nie działało a w zasobniku systemowym pojawiał się przekreślony globus. Spróbuj wyrejestrować i zarejestrować usługę synchronizacji czasu 1. Wciśnij klawisz Windows + X 2. Wybierz "Wiersz polecenia (administrator)" 3. Wykonaj następujące komendy jedna po drugiej: w32tm /unregister w32tm /register net start w32time w32tm /resync Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jur007 Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2022 Niestety nie mam dostępu. Wszystko inne w windowsie mi działa np. aktualizacje, internet windows wykrywa poprawnie. Szukałem w google, ale nic nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...