Slayer Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Gra ma swoje lata , ale dalej uczy i bawi :twisted: :lol: Pytanie- gdzie można wymusić choćby zmianę rozdzielczości? No i jakiś znany emu-3DFX by się przydał. Pomóżcie- bo, żeby dobrze się zabawić, trzeba najpierw kogoś zabić :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 z tego co mi wiadomo to istnieją tylko dwie rozdzielczości 320x (coś tam ) oraz 640x480 tyle żeby bawić się tą drugą potrzebna jest obsługa glide ( trzeba mieć jakiś 3dfx ) o jakiś łatkach na opengl lub direct3d nie słyszałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 kiedys ostro grałem w 'carme'.. to były czasy eh ;) poczytaj readme tam było chyba coś o zmianie rozdzielczosci sproboj w linii komend dopisac -width 800 - height 600 (to sie chyba tak robiło) pamietam tez ze kiedys w cdaction były patche ale tylko do kart voodoo... poszukaj w necie tylko tyle ci moge poradzic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 poszukaj pacza dla voodoo a potem tylko glidewrapper i jest git !!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 moze mi ktos poleci jakiś wrapper dla NVIDII jak i ATI? No i gdzie sie wpisuje w linii komend tą zmianę rozdzielczości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 W Carmageddon 1 można grać w 640x480 ale to sprzętu wymaga. Jakiś celeron z 500 powinien wystarczyć. Co do Voodoo.... no cóż, mam coś takiego i 2 pathe do carmageddona ale nie działają :(. Nie dotykałem tematu już chyba rok i tak pozostanie. Na życzenie mogę te pathe podesłać. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jest cus takiego jak glidos jest to wlasnie emulator glajda dla gier dosowych, i dziala z tomb rajderem, carmagedonem i kilkoma innymi grami http://www.glidos.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 HIRES ----- To play Carmageddon in Hires you will need at least 24Mb of RAM to accomodate the extra graphics and texture maps. It is also limited to the DOS version of the game as to free up resources used by Windows. To run, simply type; Carma -hires In Hi-Res mode the action replay feature is only usable via the keyboard. The buttons at the bottom of the screen are not usable via the mouse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Udało sie to komuś odpalić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ja tak normalnie giercowalem z bratem. Mozna odpalic tez jako wersje dla WiN. Piszemy wtedy Carma95.exe -hires. Najprosciej dopisac to nieszczesne -hires do "Elementu docelowego" we wlasciwosciach skrotu ktory tworzy sie podczas instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Znalazlem stronke z patchami ale nie moge uruchomic gry bo nie mam wystarczajacego miejsca na dysku C: buuuuuuuu a na innym nie uruchamia sie glidos :( stronka jakby ktos szukal :D http://cheatz.spieletips.de/de/html/patche...rmageddon.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...