Dobermann97 Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 Pytanie. NIe chce wtopic okolo 200 zlotych na cos co jest wadliwe ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemoein Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Z mojego punku widzenia, raczej zawód, sterowanie i mechanika ok, fabuła raczej ok, ale brakuje różnorodności zadań, większość skupia się na idź do miejsca x i zabij wszystko, wróć po nagrodę, jedyną różnorodnością jest wspinaczka na wieżowce i to jest fajne, ale brakuje różnorodności typu pościgi, ucieczka, ochrona kogoś, zagadki logiczne, sterowanie maszynami/pojazdami itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemoein Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Jedynka nie była lepsza, ale powstała dobre kilka lat wcześniej i wówczas pewne ograniczenia nie były aż takie uciążliwe na tle innych gier. Hej, obiektywnie rzecz biorąc dwójka jest lepszą grą! A i jedynka jest wciąż dobrą grą, obu raczej nie odstawisz i przejdziesz, ale to tylko moje subiektywne zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2023 3 godziny temu, KamikazePL77 napisał: No okej, to nie mędrkuj za bardzo, bo wyjdzie zaraz, że lepszy jednak byłby prąd stały w gniazdkach niż półprzemienny. Jak nudne zadania itd to co to za rozwój. Taki świat, ludzie chyba zapomnieli co to był kiedyś hype. Np hype na xboxa, jak każdy miał playstation 1 albo 2. Dzisiaj stary gracz ma gówno do gadania, albo ma węża od kroplówki w kieszeni(made in china, z życiodajną czerwoną... mamonką). Ty jakiś naćpany jesteś czy pomyliłeś tematy?? Człowieku, odstaw to! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurandu Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 Mechanika całkiem okej, ale sterowanie dla mnie to dramat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BohaterJednejAkcji Opublikowano 8 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2024 Dwójka jest obiektywnie lepszą grą. Ja osobiście doceniłem ją długo po przejściu. Tak również miałem z Resident Evil 6. DL2 ma wszystkie składniki dobrej gry tylko nie jest za straszny jak na gre z tego gatunku. Zadania mogły być bardziej ciekawe ot i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...