Skocz do zawartości
nrl

Żarcie, co lubicie, czego nienawidzicie.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja od 10 lat co weekend w sobotę i niedzielę wcinam po 3 jajeczka (obowiązkowo wiejskie! fermowych ze sklepu nie trawię, bo śmierdzą i żygać się po nich chce, więc co tydzień dwa na halę po najlepsze jajeczka :)). Jeszcze mi się nie znudziło i raczej nie znudzi, bo jajka to najlepsza rzecz pod słońcem ;) :D.

Nie lubię wielu rzeczy, ale nienawidzę kminku..... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszelkiego rodzaju "niezdrowe" żarcie 8) typu pizza hut KFC Mcdonald itd itd mimo że się tak "zdrowo" odżywiam to niewiele mi brakuje do niedowagi 8) A nie lubię wszelkiego rodzaju zup i innych "wykwintnych" dań i broń boże żarcia od wietnamczyków japońców itp nie za bardzo przepadam za smażonymi krakowskimi gołębiami :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie wiele rzeczy wiec nei ebde ich wypisywac ;)

Nie lubie białego pieprzu(z przypraw ;) ), soku pomidorowego chyba ze musze.., ostatno watrobki bo sie przejadłem :/, selera oraz dań które zostały źle przyzadzone :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię:

-jajka-nie za mocno usmażone z dodatkiem VEGETY

-smażoną kiełbaskę z duża ilością przypraw(Vegeta,papryka chili,grilowa itp)

-kotlety serowe (plastry sera tak 0,7cm obtoczone w jajku+przyprawy i bułce tartej i to dajemy na patelnie)

-Pizza

-Hamburgery

Nie cięrpie:

-wątróbki (bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee) :?

-flaków (bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)

-Zupy z trawą (czyli z tymi koperkami itp.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja niecierpię buraków i wszystkiego co z nich zrobione (oprócz barszczyku z uszkami), czosnku, estragonu... zresztą wszystkich innych ziół też w szczególności majeranku, kwaśnego mleka, kapusniaku, ogórkowej i najbardziej nielubię soków marchwiowych typu kubuś, samkuś, karotka itp. itd. Coli też nielubię i pepsi. Większości dań z grzybów i papryki. Niecierpię też wszystkich udziwnień typu: zapiekanka z serem, szynką (i jak narazie byłoby spox) ale do tego z ananasem- ble jakim cudem ananas do szynki ?! Tak samo żeberka w miodzie :P Szczególnie nielubię pączków, zwłaszcza własnej roboty takich tłustych i wogóle, tak samo faworków, racuszków, placków ziemniaczanych itp. itd..

Za to lubię wszystko co z pomidorów, zapiekanki, pizze, pieczone mięsa, serki pleśniowe i inne zresztą też, lubię kuchnię azjatycką włoską, polską z małymi wyjątkami. Z warzyw to jeszcze mogę zjeść cebulę i marchew albo ogóra ;) kiszonego.

A ze wszystkich warzyw najbardziej lubię snikersy, frytki i chłodnego kinley'a mmmm :D

heh trochę się tego nazbierało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawidze wszystkiego co tłuste bleee chociaz za chudy nie jestem ;) Ale lubie pizze, kotleciki (tylko na oleju smazone) i takie rozne , dania z grilla, hmmm zupe pomidorową ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nielubie:

- wątrubki (bleee)

- soku pomidorowego

- roślin w zupach

- tłustego mięsa ( typu golonka)

- flaków

- pizzy z ananasem

Lubie:

- wszelkie Fast Food

- polską kuchnie ( jajecznica, mniam )

- nie schab, ale kotlet z indyka + ser + szynka

- sharma z serem

- wszystko co ma topiony ser

- ostre zupy (inne są do tzw. w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ienia żołądka)

- brokuły (!)

- fasole

To mi chyba wystarczy na utrzymanie wagi 76 kg przy 189 cm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię :

-Pizza

-hamburgery wszelkiego rodzaju

-wszystkie zupy oprucz cebulowej (ulubiona moja to szczawiowa i obowiązkowo jajeczko :) )

-frytki, dania z grila, kotlety i dania z ryzem i makaronem

Nie lubie ziemniaków z dżemem :lol: i skwarek baltonowskich :lol: , wątrubki, bigusu (ale kapuśniak zjem) .Rosół ALE z ziemniakami (good shit)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubie "szynki z przeszkodami", flaczkow, wszystkiego, co polewa sie octem.

Lubie- cala reszte, wlacznie z robaczywymi czeresniami (wygralem dzieki temu 20zeta :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lubie dużo rzeczy ale za NIC nie zjadłbym tego:

http://www.fun.from.hell.pl/2003-05-27/Taiwan.jpg

celowo nie wklejam obrazka, bo nie kazdy chcialby to zobaczyc :)  :arrow:

oglądaj na własną odpowiedzialnosc.. bleh

Ja pier.... chyba przez tydzień nic nie zjem. :wink: Mało co się nie pożygałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię:

-wszystko, co tłuste

-jajek z "kosmitami"(koło żółtka takich nitek), mikaelus jak to możesz 8O

-pierogów ruskich i im podobnych klusek polskich

-kotlety schabowe

-salceson

-skwarek ze smalcem 8O (kumpel to wcina) i wiele innych świństw ble

Lubię:

-kaszę gryczaną

-kalafior(jak tego nie można lubić)

-pepsi iżarcie amerykańskie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nawidze:

-warzyw typu:

kalafior, brukselka, brokuła, groszek, dynia, szpinak,, marchewka gotowana, szparagi, fasola, oliwki, ananasy, sałata itp.

- lubie, wszystko co niezdrowe fast food'y, pomidory i wszystko co ma w sobie mięso, flaki, kaszanka, golonka mniaaaam!, grilowe potrawy, udka kurczaka zaprawiane jak to widze moge zjesc tone, a jak sa kotlety mielone + kasza + ogórek kiszony to jem tego w ogromnych porcjach :)

lubie tez pieczarki marynowane, ogórki kiszone/marynowane

mniam!

do tego wszystkiego pepsi albo heineken

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo właśnie, owoców morza nie lubię (nie dość, że wygląda jak... to jeszcze smakuje jak... ryba :)).... :evil:

Starsza mnie kiedyś zrobiła. Na Wigilię byłem w Londynie parę lat temu u znajomej starszej. Starsza przynosi "danie" na tależu i mówi, że to rogaliki z dorsza (a ja bardzo dorsza lubię ;)), więc sobie zjadłem :lol:

Kto zgadnie co to były za "rogaliki"? :lol: ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie, nie lubie jajek na twardo, chyba ze w potrawie ukryte ;) Kiedys zjadłem takie to cos.. i niestety wymiotowałem bardzo to przezyłem :)

Zolko nei mzoe byc sciete!! :)

ps. zdjecie jest ochydne :/ boshe to ludzkie czlonki? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi