nrl Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Żarcie, co lubicie :D , czego nienawidzicie :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Ja od 10 lat co weekend w sobotę i niedzielę wcinam po 3 jajeczka (obowiązkowo wiejskie! fermowych ze sklepu nie trawię, bo śmierdzą i żygać się po nich chce, więc co tydzień dwa na halę po najlepsze jajeczka :)). Jeszcze mi się nie znudziło i raczej nie znudzi, bo jajka to najlepsza rzecz pod słońcem ;) :D. Nie lubię wielu rzeczy, ale nienawidzę kminku..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Wszelkiego rodzaju "niezdrowe" żarcie 8) typu pizza hut KFC Mcdonald itd itd mimo że się tak "zdrowo" odżywiam to niewiele mi brakuje do niedowagi 8) A nie lubię wszelkiego rodzaju zup i innych "wykwintnych" dań i broń boże żarcia od wietnamczyków japońców itp nie za bardzo przepadam za smażonymi krakowskimi gołębiami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Nienawidzę: -kalafiora -brokółów -koperku -pietruszki -selera -soku pomidorowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Nienawidzę: - wszystko, co tłuste (w szczególności) - kalafior - fasolki - Soku pomidorowego, ble,ble Lubię: - wiejski rosołek z cieniutkimi kluseczkami - fast food - spagetti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Nienawidze: soku pomidorowego. Uwielbiam: wszystko inne. Bardzo czasami: Mc Donald i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>a........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Lubię: Włoską i Meksykańską kuchnię oraz KFC i PizzaHUT Nie lubie: Polska Kuchnia (Kapuśniaki, bigosy, schabowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Lubie wiele rzeczy wiec nei ebde ich wypisywac ;) Nie lubie białego pieprzu(z przypraw ;) ), soku pomidorowego chyba ze musze.., ostatno watrobki bo sie przejadłem :/, selera oraz dań które zostały źle przyzadzone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Lubię: -jajka-nie za mocno usmażone z dodatkiem VEGETY -smażoną kiełbaskę z duża ilością przypraw(Vegeta,papryka chili,grilowa itp) -kotlety serowe (plastry sera tak 0,7cm obtoczone w jajku+przyprawy i bułce tartej i to dajemy na patelnie) -Pizza -Hamburgery Nie cięrpie: -wątróbki (bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee) :? -flaków (bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) -Zupy z trawą (czyli z tymi koperkami itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 A ja niecierpię buraków i wszystkiego co z nich zrobione (oprócz barszczyku z uszkami), czosnku, estragonu... zresztą wszystkich innych ziół też w szczególności majeranku, kwaśnego mleka, kapusniaku, ogórkowej i najbardziej nielubię soków marchwiowych typu kubuś, samkuś, karotka itp. itd. Coli też nielubię i pepsi. Większości dań z grzybów i papryki. Niecierpię też wszystkich udziwnień typu: zapiekanka z serem, szynką (i jak narazie byłoby spox) ale do tego z ananasem- ble jakim cudem ananas do szynki ?! Tak samo żeberka w miodzie :P Szczególnie nielubię pączków, zwłaszcza własnej roboty takich tłustych i wogóle, tak samo faworków, racuszków, placków ziemniaczanych itp. itd.. Za to lubię wszystko co z pomidorów, zapiekanki, pizze, pieczone mięsa, serki pleśniowe i inne zresztą też, lubię kuchnię azjatycką włoską, polską z małymi wyjątkami. Z warzyw to jeszcze mogę zjeść cebulę i marchew albo ogóra ;) kiszonego. A ze wszystkich warzyw najbardziej lubię snikersy, frytki i chłodnego kinley'a mmmm :D heh trochę się tego nazbierało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Niedawidze wszystkiego co tłuste bleee chociaz za chudy nie jestem ;) Ale lubie pizze, kotleciki (tylko na oleju smazone) i takie rozne , dania z grilla, hmmm zupe pomidorową ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Nielubie: - wątrubki (bleee) - soku pomidorowego - roślin w zupach - tłustego mięsa ( typu golonka) - flaków - pizzy z ananasem Lubie: - wszelkie Fast Food - polską kuchnie ( jajecznica, mniam ) - nie schab, ale kotlet z indyka + ser + szynka - sharma z serem - wszystko co ma topiony ser - ostre zupy (inne są do tzw. w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ienia żołądka) - brokuły (!) - fasole To mi chyba wystarczy na utrzymanie wagi 76 kg przy 189 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 nie lubię bigosu, flaków, wątrupki <- cała polska kuchnia jest do [gluteus maximus] :twisted: lubię pizze, fast food (tylko te firmowe), rosół, steki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Lubię : -Pizza -hamburgery wszelkiego rodzaju -wszystkie zupy oprucz cebulowej (ulubiona moja to szczawiowa i obowiązkowo jajeczko :) ) -frytki, dania z grila, kotlety i dania z ryzem i makaronem Nie lubie ziemniaków z dżemem :lol: i skwarek baltonowskich :lol: , wątrubki, bigusu (ale kapuśniak zjem) .Rosół ALE z ziemniakami (good shit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Nie lubie "szynki z przeszkodami", flaczkow, wszystkiego, co polewa sie octem. Lubie- cala reszte, wlacznie z robaczywymi czeresniami (wygralem dzieki temu 20zeta :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 lubie dużo rzeczy ale za NIC nie zjadłbym tego: http://www.fun.from.hell.pl/2003-05-27/Taiwan.jpg celowo nie wklejam obrazka, bo nie kazdy chcialby to zobaczyc :) :arrow: oglądaj na własną odpowiedzialnosc.. bleh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 lubie dużo rzeczy ale za NIC nie zjadłbym tego: http://www.fun.from.hell.pl/2003-05-27/Taiwan.jpg celowo nie wklejam obrazka, bo nie kazdy chcialby to zobaczyc :) :arrow: oglądaj na własną odpowiedzialnosc.. bleh Ja pier.... chyba przez tydzień nic nie zjem. :wink: Mało co się nie pożygałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a mowilem nie oglądaj hahaha ;D ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Nie lubię: -wszystko, co tłuste -jajek z "kosmitami"(koło żółtka takich nitek), mikaelus jak to możesz 8O -pierogów ruskich i im podobnych klusek polskich -kotlety schabowe -salceson -skwarek ze smalcem 8O (kumpel to wcina) i wiele innych świństw ble Lubię: -kaszę gryczaną -kalafior(jak tego nie można lubić) -pepsi iżarcie amerykańskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 nie nawidze: -warzyw typu: kalafior, brukselka, brokuła, groszek, dynia, szpinak,, marchewka gotowana, szparagi, fasola, oliwki, ananasy, sałata itp. - lubie, wszystko co niezdrowe fast food'y, pomidory i wszystko co ma w sobie mięso, flaki, kaszanka, golonka mniaaaam!, grilowe potrawy, udka kurczaka zaprawiane jak to widze moge zjesc tone, a jak sa kotlety mielone + kasza + ogórek kiszony to jem tego w ogromnych porcjach :) lubie tez pieczarki marynowane, ogórki kiszone/marynowane mniam! do tego wszystkiego pepsi albo heineken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 lubie - wszystko co pikantne i kwasne nie lubie - owocow morza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 lubie wszystko a szczególnie wysokokaloryczne rzeczy , po nich niezly power jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Ooo właśnie, owoców morza nie lubię (nie dość, że wygląda jak... to jeszcze smakuje jak... ryba :)).... :evil: Starsza mnie kiedyś zrobiła. Na Wigilię byłem w Londynie parę lat temu u znajomej starszej. Starsza przynosi "danie" na tależu i mówi, że to rogaliki z dorsza (a ja bardzo dorsza lubię ;)), więc sobie zjadłem :lol: Kto zgadnie co to były za "rogaliki"? :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Ja nie lubie zupy czarniny i wszelkiego rodzaju mies procz SALAMI oraz nie nawidze grzybow, jak zjem chociarz 1 to odrazu ide do kibla zygac :( Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 lubie dużo rzeczy ale za NIC nie zjadłbym tego: http://www.fun.from.hell.pl/2003-05-27/Taiwan.jpg celowo nie wklejam obrazka, bo nie kazdy chcialby to zobaczyc :) :arrow: oglądaj na własną odpowiedzialnosc.. bleh narobiłeś ludziom apetytu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Uwielbiam: -pizza -szpageti -ogolnie wloskie zarcie -befsztyk :D Nienawidze: -kalafiora -szpinaku -tlustego zarcia -jakis oblesnych zup z niewiadomo czym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 uwielbiam: rzeczy kwasne, ocet, pikantne, chipsy :D fast food nielubie: rzeczy tlustych, schabowego ;) :D nienawidze: cebuli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ja jadlem zupe z krewetkami po pijaku po trzezwemu bym nie zjadl.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 własnie, nie lubie jajek na twardo, chyba ze w potrawie ukryte ;) Kiedys zjadłem takie to cos.. i niestety wymiotowałem bardzo to przezyłem :) Zolko nei mzoe byc sciete!! :) ps. zdjecie jest ochydne :/ boshe to ludzkie czlonki? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 lubie dużo rzeczy ale za NIC nie zjadłbym tego: http://www.fun.from.hell.pl/2003-05-27/Taiwan.jpg celowo nie wklejam obrazka, bo nie kazdy chcialby to zobaczyc :) :arrow: oglądaj na własną odpowiedzialnosc.. bleh o qrwa !!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...