KyCoL Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 No no.. ciekawe, wlasnie sciagam :D http://www.gamershell.com/download_2917.shtml tutaj do sciagniecia - bez kolejki i oplat, jak to jest w polsce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aves Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ogólnie demo mocno mnie zawiodło.Gra graficznie przedstawia sie bardzo kiepsko jak gierka z przed 4 lat. Myślałem nawet nad kupnem orginału ale po demie się rozmyśliłem. Tak gra będzie co najwyżej średnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Przeszedłem demo, całkiem fajna gierka. Moim zdaniem, przy ocenianiu, grafikę w takich grach powinno się stawiać na dalszym planie, daleko za fabułą... Czekam na pełną wersję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja nie moge przejsc :/ Zginalem z 10 razy i juz nie gram :] System walki tez nie jest rewelacyjny, no ale jak wyjdzie pelna wersja to pewnie jeszcze przysiade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Dobra nie bede zakladal nowego watku. Wypowiadajcie sie o pelnej wersji ktora jest juz dostepna kilka dni. Ja narazie nie moge sie zebrac, ale slinka mi juz leci. Mniam Giera dla mnie zapowiada sie pierwsza klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczko Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 fajna rzecz to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Mi sie juz znudzila :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 mam problem z saveami w tej grze, przy probie zapisu wywala na pulpit. jak ktos mial cos takiego i sobie z tym poradzil, bylbym wdzieczny za pomoc. chyba znalazlem w czym tkwi problem. tak dla przyszlych pokolen - problem wystepuje wtedy, gdy podrozuje z panem Cortesem. zeby miec spokoj najlepiej zostawic go na jakims odludziu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 u mnie ten problem wystepowal jak sie swapfile konczyl dolozylem 256ramu i jak reka odjal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 dobry lionheart????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 liniowy?????? tak jak neverwinter/Icewind dale ... czy bardziej jak baldury??? Sory ze was nekam ale sciagam własnie i nie iwem czy sie kali:) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Taa.. i prawie kazdy quest co robisz wiaze sie z zabiciem setek potworow. W ogole jakis taki ubogi jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Taa.. i prawie kazdy quest co robisz wiaze sie z zabiciem setek potworow. W ogole jakis taki ubogi jest..w porownaniu z diablo 2, jest bardzo nieliniowy! ta gre mozna przejsc na kilka sposobow, jak dla mnie jest swietna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 No tak, ale czy diablo 2 to rpg? :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 nie bardzo. diablo to typowy hack&slash Lionheart'owi jeszcze daleko do baldura, aczkolwiek gralo sie przyjemnie, mimo liniowosci fabuly i banalnosci questow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ale tu nikt nie porusza problemu czy ta gra to RPG, czy strzelanka, czy symulator czolgu. pytanie bylo bardzo konkretne, o liniowosc, jak dla mnie w tej grze mamy bardzo duzy wplyw na sama postac jak i na sposob w jaki rozwiazywac bedziemy poszczegolne zadania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ...w porownaniu np. do icewind dale'a , natomiast , jak napisalem przed chwila, do baldura mu daleko jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Do polowy dobra gra Barcelona przypominala mi troche czasy Tormenta A potem START-PROGRAMY-BLACK ISLE- LIONHEART-UNINSTALL widac ze mieli duzo pomyslow ale wydali to w pospiechu i zwalili sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Dla mnie OK. Świat jest fajny, fabuła zapowiada się ciekawie. Mechanika z fallouta. Szkoda tylko, że wpakowali aż tyle walki i że nie ma trybu turowego jak w arcanum... Ale ogólnie fajna gra. Gram sylvantem, int i ag na maxa, wysoka charyzma. Dużo spraw załatwiam bez walki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Sciagnałem demko, odpaliłem... zrobiłem postać ( z wielką przyjemnoscia wybrałem feat gifted ) no i zagrałem... by po chwili zaczać od nowa... Otóż system walki jest potwornie nieprzemyślany. Stowrzyłem łucznika, ale przecież to jest walka real time, w dodatku teren do poruszania sie jest bardzo ograniczony, a przeciwnicy zasuwają tak, ze nie sposób walczyć stylem shoot on the run. Wojownik poradził sobie znacznie lepiej... mag pewnie tez, bo czaruje sie prawym przyciskiem. Mimo to fabuła i falloutowy SPECIAL system zapowiada sie interesująco... Mam pytanie... ile CD ma pełna wersja i czy jest ktoś skłonny "załatwić" mi te gre? Oczywiście nie za darmo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Skad mozna sciagnac patcha spolszajacego Lionhearta, o ile takowy istnieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Teraz jest juz do pobrania patch, który przyśpiesza grę. Mam dwa kompy - na tym wolniejszym - C500 256 RAM GF2MX naprawdę się on przyda. Jest na oficjalnej stronce black isle http://blackisle.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Porzucilem Lionhearta na rzecz Temple of Elemental Evil. Wydaje mi sie duzo bardziej sensowniejsza i bardziej RPGowa :D Do lionhearta pewnie jeszcze powroce jak nie bede mial co robic, ale narazie ma u mnie minusa. Mogliby poprawic kilka rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Gral ktos w to? :) Jak wrazenia itp 8) Ja to zaraz bede mial i sie doczekac nie moge wkoncu gra typu icewind dale baldurs gate itp i jeszcze po polsq miooodzio :mrgreen: mam nadzieje ze sie nie zawiode =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja sie zawiodlem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 A cos blizej why sie zawiodles :(? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Gra dla mnie bez ducha. Nudna siekanka. Z malociekawymi questami. Zasiadz lepiej do Temple Of Elemental Evil. Ta narazie wydaje mi sie duzo ciekawsza, aczkolwiek duzo nie pogralem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Dostałem zadanie od Galileusza na samym dole lochów inkwizycji, żeby uwolnić Fausta- Jak to zrobić ?? Faust to ten niebieski dzierżyciel ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Moze ten temat był walkowany al eco tam :P ludzi ejezeli ktos z was ma spolszcenie do tej gry to niech napisze .Ja wiem ze byla wydana w wersji polskiej itp itd. al emoze byl ktos taki i zrobil spolszcenie :P .Jezeli nie macie to moze jakis swiezy link do polskiej wersji ktory bedzie dzialal. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...