Bobanoskos Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam! Szukam napisów do filmów dumb and dumberer i Italian Job 2003, oraz Tomb Raider 2 Jak ktoś ma to prosze o przysłanie na maila :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Chyba 'Dumb and dumber' 1. http://napisy.org/szuk?s=Dumb+and+dumber&l...l=org&x=26&y=12 2. http://napisy.org/szuk.php?s=Italian+Job+2...&l=org&x=29&y=9 3. CO do Tomb Raider 2 to niestety nie nakrecono jeszcze tego filmu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 "] 3. CO do Tomb Raider 2 to niestety nie nakrecono jeszcze tego filmu :lol: Oj mało jesteś zorientowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 pewnie chodzi o to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 "] 3. CO do Tomb Raider 2 to niestety nie nakrecono jeszcze tego filmu :lol: Oj mało jesteś zorientowany... jak nie oczywiscie, ze nakrecili :) tomb raider : the cradle of life wydaje mi sie, ze juz nakrecony jest ;) no, ale nie ma go gdzie obejrzec na razi e;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 1.Tombraider jest na bittorrencie. (www.suprnova.org , dział movies). 2. Chodziło mi o Sumb and dumberer, to jest kolejna część głupiego i głupszego (znowu odsyłam na suprnova.org) 3. Te napisiki do Italian job są do wersji z 1969 r, a ja mam zupełnie inny film (2003) Ale thx za dobre chęci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 ludzie mam fil ale niemam napisów czy ktoś wie gdzie są lub je ma i mogl by mi je na maila przesłać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...