jasiek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 No wiec jestem nowy wiec prosze o wyrozumialosc :) Zastanawiam sie czy jest sens sie w to wszystko pchac.Jak sadzicie czy osoba nie majaca wszesniej stycznosci ze elektronika komputerowoa moze sobie zamontowac wyswietlacz LCD ? (to moze byc glupie pytanie)Czy na plytach epoxa 8rdaxxx sa wyswietlacze ? Jesli tak to czy da sie je zamontowac w obodowie i czy da sie zrobic tak zeby wyswietlacz pokazywal temperature z czujnikuw w kompie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 No wiec jestem nowy wiec prosze o wyrozumialosc :) Zastanawiam sie czy jest sens sie w to wszystko pchac.Jak sadzicie czy osoba nie majaca wszesniej stycznosci ze elektronika komputerowoa moze sobie zamontowac wyswietlacz LCD ? (to moze byc glupie pytanie)Czy na plytach epoxa 8rdaxxx sa wyswietlacze ? Jesli tak to czy da sie je zamontowac w obodowie i czy da sie zrobic tak zeby wyswietlacz pokazywal temperature z czujnikuw w kompie ?? nie do odpadłem teraz :) nie bedziemy Bić nie my TACY nie jestesmy :) Update poszukaj !!! bo jest na 100000% wpisz w szukaj LCD i czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj pozdrówka wizjonerek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...